Направете си сами талисмани за любов и хармония в семейството

промоции

Кой не мечтае за любов и вярност до гроб?

С първото нещата не са лесни – все пак истинското чувство е дар Божий. Но да се запазят отношенията, е още по-трудно, защото това изисква всекидневен труд. Защото щом първите буйни пориви на кръвта отминат, битът започва да потиска, а делниците оцветяват всичко в сиво. И започва да ти се струва, че всъщност няма любов, а става дума просто за навик, следователно можеш да погледнеш и встрани. Не позволявайте на рутината да ви лиши от празника, наречен Любов.

Талисман във вид на дървено сърце с традиционна резба е наследство, както лесно можете да се досетите, от древните воинстващи племена. Някога келтите хвърляли в ужас цяла Европа. Но при това нищо човешко не им било чуждо, в това число и любовта – към съпругата, децата, семейството. Заминавайки на дълги походи, мъжете и жените си разменяли талисмани за вярност. Резбованите сърца били призвани да защитят и двамата от съблазън и изневяра. Освен това талисманът не позволявал на чужди хора да се вклинят в отношенията между съпрузите. Искате ли да застраховате брака си от предателства? Носете дървено сърце. Макар че от келтите са останали само митове и легенди, техните талисмани не са изгубили своята сила.

Благодарение на кожена гривна – талисман против изневяра, в защита на вашия съюз ще застане руническата магия. Защото най-главното в това обикновено украшение са руните, призвани да охраняват неприкосновеността на вашия личен живот. Носете гривната и вярвайте, че избраникът ви ще ви е предан и няма да ви замени за никакви съкровища на света. Наистина, само в случай че сте заложили на правилния младеж. Не е тайна, че понякога хората се лъжат в очакванията си. Пригответе се руните да се окажат по-далновидни от вас. Ако съюзът ви наистина има стойност, той ще бъде съхранен.

Ключодържател с тигрово око ще превърне всяка жена в ненадмината кулинарка. Разбира се, по повод твърдението, че пътят към сърцето на мъжа минава стомаха, може да се поспори. Главата на семейството може да е абсолютно всеяден, да смята думата „гастроном” за ругатня, но въпреки това да оцени и да обикне атмосферата на уют и топлина, царяща по време на семейните обеди и вечери. Освен това тигровото око ще освободи своята господарка от мъките на необоснованата ревност, ще запази душевното й спокойствие, а от там – и хармонията в семейството.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар