Нумерологичен хороскоп за 2017-та: кариера и взаимоотношения /ПРОДЪЛЖЕНИЕ/

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Нумерологията позволява с помощта на изчисления и цифри да определите какви вибрации управляват живота ви в даден период

Например сте родени на 18 януари (18.01), тогава събирате:

1 + 8 + 0 + 1 =10 = 1 + 0 =1. Към това число добавете 1 -това е числото на 2017 г. (2+0+1+7=10; 1+0=1).

И така 1+1=2— това ще бъде вашето лично число за 2017 година.

ВАШЕТО ЛИЧНО ЧИСЛО Е 5

2017 година задава темата за свободата, движението и обновлението. Вибрациите на числото пет са преди всичко много динамични и случващото се ще направи впечатление не само на вас, но и на околните. Отнасяйте се с внимание към всичко ново и посрещайте промените с открито сърце. Забравете за предишните съмнения: настъпващата година решително ще преразпредели картите и ще получите съвършено нова „ръка”, а играта предстои да бъде увлекателна. Позволете си да се поддадете на авантюризма, да проявите амбициите си, да промените обикновения ред на нещата. А ако пътят към целта се окаже прекалено дълъг, можете да минете и напряко. В живота не съществува пълна определеност, тя е просто скучна. А здравословният дух на авантюризма ни позволява да се усещаме истински живи и щастливи. През 2017 година неведнъж ще имате възможност да си спомните, че рискът е благородно дело, което ви дава възможност да вдигнете чашата с шампанско и да отпразнувате заслужената победа!

ВАШЕТО ЛИЧНО ЧИСЛО Е 6

Вибрациите на числото 6 ви настройват да не разпилявате усилията си, а да проявите организираност и концентрация. Околните се нуждаят от вас, възлагат ви надежди, доверяват ви се – и в тази мисия със сигурност ще се покажете на висота. През 2017 година често ще се намирате в самия център на събитията – както в службата, така и в личния живот. Умението да концентрирате силите, да координирате дейността, да намерите общи интереси и да мотивирате съюзниците си – това е всичко, което ще ви е необходимо в следващите 12 месеца.

В никакъв случай не заемайте егоистична позиция и не проявявайте небрежност и лекомислие. Вашият статус ви подтиква да вземате важни решения. А за целта трябва да се научите да вниквате в същността, да слушате другите и да проявявате доброжелателност и твърдост. Отношенията с хората ще са на преден план, но в същото време ще ви се предостави възможност и да стабилизирате материалното си положение.

ВАШЕТО ЛИЧНО ЧИСЛО Е 7

2017 година ви настройва на вълната „дзен”. Този период сякаш е предназначен да отстъпите на крачка от всеобщата надпревара, да оцените ситуацията отстрани и да постигнете съгласие със себе си. Вибрациите на числото 7 подтикват да анализирате мотивацията си, да си задавате верните въпроси, да изясните истинските си желания. Ще имате достатъчно време за това. Само се постарайте да стоите по-далеч от хората, които ви отнемат прекалено много енергия.

В работата ще е полезно да се научите да делегирате второстепенните задължения, които не ви носят нито вдъхновение, нито удовлетворение. Постарайте се по-често да оставяте настрани смартфона си. И като цяло, се опитайте да направите ревизия на своите зависимости. Разбира се, работата е нещо важно, но не по-малко важно е свободното време, което позволява да дишате по-леко и да възстановите силите си.

И тук не става дума да отстъпвате от собствените си цели. Просто ви е нужен този момент, за да се вглъбите и да се съедините със себе си, а след това отново да се движите напред с усещането за увереност и вътрешна хармония.

ВАШЕТО ЛИЧНО ЧИСЛО Е 8

2017 година ви изпраща предизвикателство – и вие сте готови да го приемете! Вибрациите на числото 8 са благоприятни за хората, които се стремят да се проявят, да утвърдят репутацията си, открито да се сблъскат с противника и да победят конкурентите. Вземайте оръжието и не жалете усилия! Не оставяйте място за съмнения и не се поддавайте на дребни страхове.

Следващите 12 месеца ви дават ценната възможност да се разгърнете, и щедро ще възнаградят вашата решимост. Естествено, всяка схватка крие и риск от загуба. Но във всеки случай за вас ще е по-важно да покажете, че сте смели, силни и настроени за победа. А ако грабнете наградата, това ще е със сигурност джакпот!

И така, съветът на 2017 година към вас е ясен: проявете увереност в собствените сили, набележете си амбициозни цели и не отстъпвайте!

ВАШЕТО ЛИЧНО ЧИСЛО Е 9

Числото 9 символизира завършване на цикъла, време да се направят междинни изводи и да се свери вътрешният часовник. Как виждате изминатия път и как го оценявате? С какво имате право да се гордеете и кои грешки за нищо на света не бихте искали да повторите?

Кого от своето обкръжение можете да наречете истински приятел и кой не ви дава в отношенията нищо, което да ви радва и вдъхновява?

В крайна сметка, какви са плановете ви и какво ви пречи да ги осъществите?

Ето такива въпроси е полезно да си задавате от време на време – и именно с това трябва да се заемете през тази година. Понякога вибрациите на цифрата 9 сами по себе си слагат край на някои от плановете, незаслужаващи внимание; на изчерпани отношения или на изживяна любов. И това е напълно нормално – какъв смисъл има да се вкопчваме в миналото? Слушайте сърцето си, доверявайте се на съжденията си и ви предстои да преминете времевата граница и да излезете на нов, по-висок и светъл етап.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар