Нумерологичен хороскоп за 2017-та: кариера и взаимоотношения

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

За начало изчислете своето лично число за годината, като съберете датата и месеца на раждането си, така че в резултат да получите една цифра

Например сте родени на 18 януари (18.01), тогава събирате:

1 + 8 + 0 + 1 =10 = 1 + 0 =1. Към това число добавете 1 -това е числото на 2017 г. (2+0+1+7=10; 1+0=1).

И така 1+1=2— това ще бъде вашето лично число за 2017 година.

ВАШЕТО ЛИЧНО ЧИСЛО Е 1

Нова година вече настъпи, времето не чака – съветът към вас е вие също да не отлагате. Единицата е число на старта, начало на нов цикъл, символ на самостоятелност, активна дейност и инициатива. Следователно е време да пристъпите към осъществяването на заветната си мечта. За целта 2017 г. ви обещава да ви даде в ръцете всички необходими карти и да премахне от пътя ви всекиго, който възнамерява да ви пречи. Може би ви липсват съюзници? Не е проблем, ще се справите и със собствени сили. Паметта ви е обременена от епизод от миналото? Време е вече да го забравите. Вярвайте в собствените си възможности, гледайте право напред и покажете сила на характера.

Вибрациите на цифрата 1 са благоприятни за тези, които се стремят да реализират амбициите си, да станат по-независими и да се движат напред. Известната пословица „Бързай бавно” за вас не важи през тази година: смело натискайте газта!

ВАШЕТО ЛИЧНО ЧИСЛО Е 2

Внимание, чувствителност, търпение, проницателност – 2017 г. ви съветва да се въоръжите с тези качества и внимателно да наблюдавате случващото се. Вибрациите на цифрата 2 са благоприятни за хората, които умеят да овладеят нетърпението си и мъдро да следват хода на събитията. Научете се да се договаряте, да си сътрудничите и да намирате съюзници.

А ако нещо не ви устройва, старайте се да проявявате дипломатичност и да намерите компромисен вариант.

Не бъдете инатливи и несговорчиви, не наливайте масло в огъня, а по-добре смажете с него ключовете и ключалките. Старайте се във всеки конфликт да откриете равновесие на интересите и разбиране. Работата също ще е по-плодотворна в екип, а не индивидуално.

С други думи, годината на цифрата 2 ви съветва да запомните само две правила. Ако ситуацията не ви устройва, търсете връзки и се старайте да я разплетете. А ако чувствате подкрепата на други хора и обстоятелства, спокойно вървете напред.

ВАШЕТО ЛИЧНО ЧИСЛО Е 3

Да приемате случващото се с лекота и да се радвате на живота, без да предявявате кой знае какви претенции – на такава безметежност настройват вибрациите на цифрата 3. Изглежда, че 2017 година е решила да съживи хода на събитията и да освежи вашето възприятие, да пробуди въображението и да разшири хоризонтите ви. Включете се към нейния ритъм, проявявайте любознателност, изразявайте себе си и се наслаждавайте на живота! Тази година ви е приготвила множество поводи за оптимизъм. А старите проблеми съветва просто да изхвърлите през прозореца. Вместо постоянно да си задавате сериозния въпрос „Защо?”, по-до-бре с усмивка си кажете: „Защо пък не?“.

В този дух е добре да преразгледате и обкръжението си – в него няма място за скучни песимисти и хора с тежък характер. По-често излизайте, забавлявайте се, посещавайте нови места, устройвайте ярки купони. Към работата си също се отнасяйте все в същия позитивен дух: с нови срещи и запознанства, интересувайте се от всичко и получавайте удоволствие.

ВАШЕТО ЛИЧНО ЧИСЛО Е 4

Изглежда, че през 2017 година именно работата става за вас приоритет. Вибрациите на числото 4 са благоприятни за тези, които са готови да запретнат ръкави, да полагат усилия, добре да структурират дейността си и да не пилеят времето си. Тъй като животът ни се развива на цикли, в определен момент настъпва фаза, когато трябва да заздравим позициите си, за да продължим напред, към бъдещето. Това не трябва да се възприема като натиск отвън -предстои ви да се потрудите, за да получите достойна награда и да се окажете на висота.

В службата неведнъж ще ви се предостави случай да урегулирате някаква сложна ситуация или да поемете отговорност, да потвърдите компетентността си или да изкажете решаващо мнение. Проявете решимост и настойчивост, хладнокръвие и обективност, умение да се владеете и да вземате ефективни решения. Бъдете сигурни, че резултатите няма да закъснеят и със сигурност няма да ви разочароват.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар