Как да планирате щастието през април 2017-та?

промоции

2017 г. по източния календар е година на Огнения Петел, по славянския – на Червената Лисица, по календара на друидите – на пламтящите цветове


Толкова многолика, разнообразна и богата! Ясно е, че от подобен рог на изобилието за всеки го ще има по нещо.

Годината ще премине в огнени енергии, ще е невероятно динамична: събитията ще се развиват стремително. Своенравният й и импупсивен характер ще е от полза за нерешителните, но добри натури. Те ще могат да направят скок в кариерата си, да се окажат в самия център на важни дела и събития. Започва активно движение в нужното направление. Следвайте зова на съдбата!

Децата, родени през април 2017 г., ще са тихи, замислени, с философски настроен ум. От малки ще започнат „да ви учат как да живеете” със своето спокойствие, размишления, мъдър поглед. Купувайте им повече книги, колкото може по-рано ги научете да четат. За всички деца април е вълшебен, но и много активен месец. Бъдете максимално внимателни и всичко ще мине по мед и масло.

ПАРИ

Първо, вашите разходи трябва действително да са за вас приятни, което ще ви настрои да привличате енергиите на изобилието и процъфтяването. Защото благополучието зависи не само от това как умеете да печелите, но и в еднаква степен от това как умеете да харчите. Харчете с удоволствие и радост!

Второ, задължително направете през април поне един паричен ритуал, а по-добре няколко: с портфейл, с чаша на изобилието, с неразменна банкнота, паричен магнит. Април обезателно трябва да е пропит с енергиите и магията на парите. Това ще даде на вас и на семейството ви добър заряд за благополучие през цялата година.

БИЗНЕС, РАБОТА, КАРИЕРА

Тук, както и по другите точки, най-важното през април е планирането. Планирайте промените, привързвайте ги към себе си – визуализирайте, работете с тетрадка на желанията: описвайте и изчислявайте перспективите си. От вашата активност ще зависи доколко успешна ще е 2017 по отношение на работата, бизнеса и самореализацията.

Непременно си направете някакъв подарък, свързан с вашия бизнес или с работата ви. Например купете си скъпа химикалка, бележник и т.н.; ако средствата ви позволяват и имате нужда – компютър, инструменти… Каквото и да е, но непременно да е полезна придобивка.

ПЪТЕШЕСТВИЯ

Чудесен месец за всякакви пътешествия: за уикенда, за седмица или за месец! Във всеки случай ще получите много удоволствие и радост! Най-подходящите направления са Италия, Испания и Канада.

Прекрасно е, ако при придвижването си от точка А (вашето местожителство) до точка Б промяната в температурите не е повече от 10 градуса, максимум – 15. Ако не заминавате и си останете у дома, е добре да посетите музей, да се разхождате по улиците и т.н. Целият април е благоприятен за пътешествия и придвижване.

БЕЗОПАСНОСТ

Възможни са негативни последствия, свързани с хранителни отравяния, конфликти, преохлаждане и т.н. Важно е да се отнасяте внимателно и да прекарате месеца в „режим на енергоспестяване”. Това ще е мъдро решение. Впрочем този съвет е актуален не само за април. Пазете себе си, роднините и близките си, бъдете внимателни и добри към околните всеки ден, всяка минута!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар