Ангел-пазител, или Знак от Съдбата – вижте предупрежденията, които ни праща Фортуна

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Всеки си има свой ангел пазител, който му изпраща знак, за да го предупреди за предстояща опасност или нежелана среща

Когато ни застигнат неприятности, горестно въздишаме: „Ех, ако знаех къде ще падна, щях да си постеля”. Но всъщност нашият покровител от небесните селения винаги ни предупреждава за бъдещи проблеми, само че малцина от нас чуват гласа му…

• На улицата срещате гърбав човек, старец или старица.

Ангелът пазител ви предупреждава, че в този ден не е желателно да се задържате до късно на работа. Не излизайте от дома си по тъмно, защото има голям риск да станете жертва на хулиган, крадец или човек с неуравновесена психика.

• Ръчният ви часовник е спрял.

Ангелът пазител ви предупреждава на никого и под никакъв предлог да не давате заем. Едва ли ще си получите парите обратно. Ако все пак успеете, отношенията с недобросъвестния длъжник ще бъдат разрушени и вие сто пъти ще съжалявате, че сте направили добро.

• Постоянно пред очите ви се мяркат ято чирикащи врабчета.

Най-добре е в този ден да отмените всякакви пътувания – в отпуска, в командировка или просто до вилата. По пътя ще се сблъскате с множество проблеми и неприятности. Възможни са и загубата на голяма сума пари или проблеми със здравето.

• Потекла ви е химикалката.

В близките дни в никакъв случай не намеквайте на началника си за повишаване на заплатата ви или за издигане в длъжност. Няма да постигнете желаното, а само ще си развалите отношенията с шефа.

• Транспортът, с който пътувате, неочаквано се разваля.

В този ден категорично ви е забранено да правите големи покупки, да вземате кредит, да влагате пари в банка,
да подписвате важни договори и финансови документи. Нито една от тези операции няма да ви донесе успех, а само проблеми.

• Постоянно срещате автомобили, чийто номер се състои от три еднакви цифри.

По този начин ангелът пазител ви казва, че днес не трябва да правите решителни стъпки, от които в известна степен зависи бъдещият ви живот. Изчакайте с предложението за брак, със започването на нова работа, с покупката на жилище, със строителството на вила. Моментът не е подходящ за такива начинания.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар