Юпитер и Уран: как ще повлияят върху живота ни тези две планети?

Астролозите предвещават година на преоценка на ценностите и прелом в убежденията – за това говори положението на големите планети в Слънчеват – а система


ДВИЖЕНИЕ НА ЮПИТЕР

От септември 2016 година „кралят на планетите” плавно преминава от Дева във Везни, където планира да остане чак до 10 октомври 2017 г. И това може само да ни радва! Юпитер в Дева е бил в неблагоприятна позиция, което носи на хората множество проблеми: в международната обстановка, в туризма, в образованието. Въобще във всички гло-
бални процеси, за които отговаря най-голямата планета в Слънчевата система. Освен това в Дева Юпитер е в конфронтация със събрата си по небесна сфера-Сатурн, което още повече усилва негативното му въздействие.

А в хармоничните Везни голямата планета ще започне най-накрая да напипва баланса, в това число и да намалява амплитудата на човешките проблеми. Подобрение в обстановката ще се усети още от края на настоящата година. А цялата 2017 дава отличен шанс за конструктивно решаване на проблемите, намиране на компромиси и сътрудничество.

Внимание! От 6 февруари до 9 юни Юпитер е ретрограден (тоест движи се в обратна посока спрямо Земята). Прякото движение на тази планета означава финансови успехи, докато ретроградното преобръща ситуацията. Затова в този период бъдете внимателни с финансите, не рискувайте и не правете големи капиталовложения.

ДВИЖЕНИЕ НА УРАН

Това е планета бунтар -ярък и необикновен. Но ако при прякото си движение Уран променя света относително меко, при ретроградното промените могат да са доста сериозни.

Внимание! Периодът на ретрограден Уран през 2017 г. е от 3 август до 2 януари 2018 г. Според астролозите той ще е истински помощник на новаторите: ще са им по силите и най-изненадва-щите идеи, които ще се реализирате лекота. Именно в този период особено активно се преразглеждат традиционните възгледи и се разрушават обичайните шаблони. А ако искате просто да изчакате, най-добре е да творите – имате шанс да напишете (нарисувате, изпеете, изтанцувате) истински шедьовър!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар