Всяка бременност трябва да е желана

Всяко дете трябва да е дошло на този свят пожелано и обичано. Разберете защо

dete
Понякога животът не е особено справедлив към някои хора. Те постоянно се опитват да постъпят правилно, но все не успяват. Все нещо не е както трябва. Защото не са били желани деца. Това се случва с хора, обременени с кармични дългове, които живеят, меко казано, не съвсем праведно.

Естествено, те и в предишните си животи не са били особено почтителни и послушни деца и не особено добри родители. И сега, когато вече са двойка и са заченали дете без особено желание, вече са извършили невидимо престъпление. Невидимо в нашия физически план на битието, но добре видимо Там!

За съжаление, днес  такива бракове не са рядкост, което се отразява и на събитията, терзаещи планетата. От такива хора най-често стават неудачници или успели личности, но по нечестен път.

Отношенията в семейството им винаги са непристойни и между членовете царят неразбиране и изолация.

ВЕЛИКИТЕ ИЗКЛЮЧЕНИЯ

Случва се обаче и много добър човек и светъл дух да попадне в астралната фуния. Причината е, че може би има някакъв стар грях, който трябва да отработи. И тогава такова дете се ражда в семейство, където всичко като че ли е против неговото развитие и перспективи. Но то неочаквано става ярка личност, дори гений!

Семейството няма пари за обучението му? Но изведнъж се появява далечен роднина от Австралия и му оставя наследство! Или способностите му са толкова изумителни, че става не просто гений, а гений на всички времена и народи за прослава на страната си! Значи всичко това са необходими препятствия. И такъв „кармически случаен” човек винаги ще е благодарен на своите простовати и грубовати родители за това, че ги има!

Но във всички случаи желаните деца винаги са за предпочитане пред „случайните”. А главното е в любовта на мъжа и жената обезателно да има духовна съставка. И колкото по-голяма е тя, толкова по-добре.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар