Как да изберем главозамайваща рокля за специалните вечери?

промоции

Задава се дълга поредица от празници и поводи за веселие. Ако още не сте избрали главозамайващи рокли за специалните вечери, дизайнерите съветват да сте дръзки – избирате между прозрачни материи, дълбоки деколтета, наметала и какво ли още не.

рокля

Кой вариант ви допада най-много?

Дългите шлейфове и наметала са може би най-великолепния тренд при вечерните рокли тази година. Тези елементи създават усещането за разкош. Силуетът е стилен и издължен, а в зависимост от кройката акцентът пада или на талията, или подчертава височината.

Кройката на полата може да е по-бухнала като торта или пък да следва свободно линията на тялото от кръста надолу. За още по-силен ефект много от моделите са с гол гръб или поне частично открит. Наметалата пък обикновено са или от същия плат като роклята, или от прозрачен, в различен цвят.

Този елемент е деликатно добавен и се спуска до земята. Може да е прикрепен на гърба или пък да е прихванат на раменете. Също отличен вариант са асиметричните рокли – полите отпред са по-къси, а отзад се влачат по пода или стигат до глезените. Късата част може дори да покаже крака до коляното, а на талията обикновено има набор, за да се получи обем надолу. Промазаните лъскави материи са най- подходящи за този модел.

Роклите с няколко ката тюл също се нареждат сред най-добрите предложения за вечерен тоалет за дамите.

За разлика от предишни години тук фината материя се съчетава с друг силен тренд – воланите. Така стандартната дълга рокля по тялото получава доста раздвижен силует, като броя на воланите е не по-малко от 5 (и са сравнително къси), така че от кръста надолу роклята да е покрита с тези елементи.

Горната част също търпи декорации – прозрачни участъци, нанизи с перли, пайети, кристали, дори пера и огромни панделки от кадифе или пък коприна.

Друга тенденция, която набра скорост в началото на годината и успя да превземе и есенно-зимния гардероб са голите рамене. Това може би е и най-сексапилният тренд за годината.

Деликатното разгонване се появява в няколко варианта – може роклята да е с бюстие (обсипано с бляскави елементи, разбира се) или пък с т.нар. паднало рамо. Тук добавяме и всички останали декотивни елементи, които са актуални – прозрачни елементи, кожа, бродерия, дантела.

Докато сме на темата „голо”, няма как да пропуснем и друга тенденция, която пък се зароди на червения килим – прозрачни вечерни рокли, пише „Телеграф“. Специфичното при тях е, че от средата на бедрото се спуска прозрачен тюл и стига до земята. В долната част е покрит със същата декорация, каквато е около кръста и деколтето – цветчета, дантела, мъниста.

Подобни рокли видяхме върху Ким Кардашиян, Бионсе, Риана и много други. За наистина смелите дами са моделите, които са изцяло прозрачни, а материята е покрита със съвсем дребни декорации, така че тялото буквално е на показ, но разбира се, с правилното бельо в телесен цвят отдолу.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар