Избиране на зимна пола – супер идеи за модерни дами

Избирането на зимна пола си е цяло изкуство – хем трябва да е стилна, хем топла, но и да пасва на силуета ни перфектно. За щастие този сезон дизайнерите налагат прекрасни модели за всеки повод и фигура.

Високата талия трайно се настани сред топтенденциите в последните няколко сезона и нищо чудно – едва ли има по-женствена кройка от тази. Фигурата изглежда по-вталена и симетрична със сигурност, постига се и

пола за зимата

Каква пола да си купим за зимата?

така мечтаният класически силует „пясъчен часовник”, ако кройката е по-разкроена от кръста надолу.

Високата талия се връзва и с останалите трендове сред полите за сезона – трапецовидна, мини или асиметрична. Високата талия може да стане дори по-изкусителна и кокетна, ако добавим панделка на кръста или широк колан, който визуално още повече да смалява талията.

Асиметричните поли са другият горещ тренд тази зима. Най-предпочитани са кожените поли с различна дължина над двете бедра и ципове, поставени под наклон.

Асиметрията важи и при вечерните рокли от лъскави материи, като едното бедро е оголено, a в останалата част на полата дължината стига до петите. Ако пък моделът е до средата на прасеца, дизайнерите залагат на впечатляващо дълбоки цепки, разположени в предната част на полата.

Молив

Тази зима наред с високата талия дизайнерите са влюбени и в кройката „молив”. Тя се отличава с това, че е прилепнала по тялото и стига до коляно. Моливът е класически и женствен модел, който е отличен и за студените месеци.

Полата по тялото е секси и може да се носи както през деня в офиса, така и за изискани вечерни събития. Тази зима пробвайте вълнен плат на каре или пък малко по-тънък с интересна дребна графична шарка. Полата може да се носи със секси боти на ток, но и с по-ниски ботуши до коляно седи добре.

Стил

Плисираните поли не отстъпват позициите си от миналата зима – все така актуални са. Може да изберете нещо леко ефирно с нишки от ламе или направо имитация на металния блясък или пък тънка вълнена материя. Дължината е до коляното и надолу, а талията, разбира се – висока.

За по-дивите купони може да съберете погледите с мини дължина, доста над коляното, пише „Телеграф“. За изисканите вечери пък заложете на акцент с пайети по тоалета – колан или пък яка. Плисираните поли са отлични и за ежедневието, където се съчетават с така актуалните XXL пуловери.

Полите с прехлупване са сред горещите трендове също. Един от най-интересните варианти е да изберете къса пола с висока талия от гладка кожа в естествен цвят или пък от велур. Прехлупването може да включва копчета или интересен кант по ръба на горното парче.

Тези поли идеално си вървят както с меки пуловерчета с поло яка, така и с ефирни ризи и блузи. Повелята на 80-те гласи, че може спокойно да напъхате горната дреха в полата и да бъдете истински модни икони този сезон, предвид факта, че това десетилетие се завърна мощно на модния подиум.

В класацията на трендовете при полите се нареждат и трапецовидните модели. Те са сходни на плисираните и създават усещането за романтика и кокетство. Дължината се движи около коляното, комбинира се както с ниски ботуши, така и с чизми или боти на ток.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар