Заключете лошото в края на високосната година

2016-а е високосна, а се знае, че такива години се смятат за много трудни

високосна

Тогава на хората не им върви в личния живот, по- често боледуват, стават повече аварии и стихийни бедствия. Народната магия и вниманието към поличбите ще ви помогнат да преодолеете трудния период.

През цялата година не оставяйте ножа, забит в хляба, както и във всякакви продукти с кръгла форма – диня, зелка и т.н.

По възможност не трябва да сменяте работата и местоживеенето си.

Най-добре е да не започвате генерален ремонт на банята през тази година.

Старите хора не трябва да се подготвят за погребение – дрехи, парцел и да отделят пари за тази цел. Според наблюденията на нашите предци нарушителите на това правило не живеят дълго.

Жените, които очакват дете през високосна година, не бива да подстригват косата си през цялата бременност.

Мъдрите хора не берат гъби през високосна година, не ги ядат и не ги продават, за да не вземат от земята лошото (уточнение -тази препоръка не се отнася до култивираните гъби).

А ето какво народната мъдрост съветва непременно да правите през високосната година.

Тези, които сключват църковен брак, преди да влязат в църквата за венчавка да кажат: „Венчавам се с венеца, а не с високосната година”. Това се прави,за да е траен бракът.

Хората, които са се развели през високосна година, трябва да купят нова кърпа, да я отнесат в църква и да я дадат на жените, които мият и чистят там. При това трябва да кажат: „Отдавам на високосната дан, а ти, семеен ангеле, редом с мен застани. Това се прави, за да не се постави кръст на възможността за нов брак.

Когато излизате от къщи, преди да пристъпите прага, кажете:„Вървя по високосната следа. От прага слязох, тук и ще се върна. Амин”.

Когато събирате реколтата или берете билки в гората, обърнете се с лице на запад и кажете:„Господарю на високоса, остави за себе си лошото, а на мен дай доброто. Амин”.

Ако през такава година сте се провинили пред закона, то някой от вашите роднини трябва да отиде в църквата, да постави свещ пред трима светии и да каже: „Високосната си отива, а рабът Божий (вашето име) у дома си идва.”
През такава година нараства броят на пътнотранспортните произшествия. За да ги избегнете, в никакъв случай не посочвайте с пръст или с движение на ръката – ето това е моята кола.Ако сте забравили за това правило и все пак сте посочили автомобила си, побързайте да поправите ситуацията с думите: „Не на тебе, дяволе, показах пътя, а на господаря на високосната година”.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар