Как влияе върху живота янтрата на Марс?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Янтрите са магически диаграми, създадени в съответствие с древния закон за съотношението между форма, цвят и разположение в пространството

mars-yantra
Могат да се използват като талисмани за реализиране на намерения, постигане на хармония със света, за щастие и успех. Какво е значението на янтрата на Марс и как може тя да повлияе върху живота на човека?

Марс традиционно се съотнася с активност, сила, решителност, твърдост – качества, които са необходими за постигане на целта. И работата с тази янтра позволява да се попълни дефицитът от марсианска енергия. Външният квадрат символизира земния, материален свят.

Всяка страна се съотнася с определена посока на света. Тук са изобразени и вратите към този свят – източна, южна, западна и северна. Те символизират и времето на денонощието: изгрев (източна), обяд (южна), залез (западна) и полунощ (северна).

В квадрата е вписан лотос с девет листенца (във ведическата традиция 9 е числото на Марс, число на божествената сила), съответстващ на света на енергиите. На листенцата са изобразени сакрални символи: традиционното обозначение на самия Марс, както и зодиакалните знаци, които са негови обитатели (Овен и Скорпион). Всеки знак се повтаря три пъти и заедно те съставят магически символ, заключващ в себе си енергията на Марс. Знаците върху истенцата на лотоса показват периодите на най-активно проявление на Марс: когато Слънцето се намира в Овен и в Скорпион, както и когато Марс е в екзалтация (Слънце в Козирог). Не е задължително да чакате няколко месеца, за да поработите с янтрата и да привлечете енергиите на Марс. Можете да го правите всеки вторник – в деня на Марс.

Янтрата на Марс, на първо място, изпълнява защитна функция, разрушава вредните влияния, отстранява преградите по пътя към целта. Ако Марс е негативно аспектиран в хороскопа или в даден момент усещате дефицит от енергия, обезателно поработете с тази янтра.

Поставете я в южната част на дома и във вторник на разсъмване или точно по обяд произнесете мантрата „Ом намо бхагавате нарасимхайа намаха”. Ом е обръщение към Всевишния, намо – израз на почит, бхагавате означава „божествен”, нарасимхайя – обръщение към Вишну, пазителя на света. Буквално нарасимха се превежда като „човек-лъв”: това е символ на разрушаването на злото, насилието, страданията. В древни времена Вишну приема облика на човек- лъв и побеждава въплътеното зло. Така че нарасимха е проявление на разрушителната енергия на Бога, насочена именно към отстраняване на злото и даваща сила за постигане на желаното. И накрая, намаха е израз на почит към божеството. Югът във ведическата традиция е свързан със смъртта и долния свят и в този случай това означава унищожаване на всичко лошо.

Когато усещате, че сте отслабени (физически или емоционално), че нямате сили да преодолеете преградите, обезателно работете с янтрата на Марс и ще получите божествена защита.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар