За свободното време – няколко гадания с мъниста и златна верижка

Пророкуването с помощта на мъниста има много древни корени, които можем да открием в източните практики, най-вече в Индия. И ако преди векове те са били използвани от просветени жреци, днес всеки може да се възползва от магическите свойства на мънистата да предсказват бъдещето.

Шарени мъниста

Шарени мъниста

С бели и червени мъниста

Искате ли да узнаете дали някое ваше желание ще се сбъдне до 3-5 дни? Вземете бели и червени мъниста и си намислете въпрос. Изсипете мънистата в дълбока купа и ги покрийте целите с грис. С показалеца на дясната си ръка нарисувайте триъгълник в гриса и след това, без да гледате, извадете произволно мънисто от купата. Ако сте изтеглили червено, вашето желание скоро ще се сбъдне; ако е бяло обаче ще се наложи да се примирите, че това, за което копнеете, няма да се случи, каквото и да сторите.


С тюркоазени мъниста

Използвало се е някога от индийските девойки, за да разберат за кого ще се омъжат. Тюркоазът има три цветови разновидности: белезникав или млечен, син и зелен. Най-добре се гадае в полунощ при пълнолуние. За целта са нужни три мъниста с различен цвят: бяло, синьо и зелено. Сложете ги в торбичка с малка дупка и ги хвърлете високо над главата си. Ако от дупката изпадне мбялото мънисто, ще се омъжите за по-млад от вас момък, синьото пък значи, че съпругът ви ще ви е връстник, а зеленото – че ще прекарате живота си с по-възрастен мъж. Ако изпаднат повече мъниста, тълкуванията варират. В случай че и трите се промъкнат през дупката, се смята, че девойката ще бъде искана от мъже от всякаква възраст и ще има голям избор. Ако зеленото и синьото изпаднат едновременно от торбичката, момичето ще остане вдовица и ще се омъжи повторно. Ако обаче от торбата изпаднат синьо и бяло мънисто, може да се очаква, че в бъдеще девойката ще има и мъж, и любовник.

С бисерни мъниста

Този гадателски способ е много подходящ при недоразумения с любимия ви. Ако искате да разберете, дали имате общо бъдеще, или ви предстои раздяла, ще ви трябват дъждовна вода, хартия и бисерни мъниста. За най-добри резултати при гадаенето е нужно гердан от бисерчета да се носи 9 дни, без да се сваля, а гаданието трябва да се изпълни на растяща луна. Изсипете в подходящ съд дъждовната вода, сложете го на маса и го покрийте с бял лист хартия. Свалете гердана, потъркаляйте го по масата и след това го сложете върху листа. Докато вършите това, повторете три пъти: „бисерни перлички, сълзички мои – сладко ли е му е още на моя любим с мен, или вече ми се е наситил“. Ако мънистата отидат на дъното на съда, заедно с хартията, то раздялата е неизбежна и е добре да я приемете, всеки край е ново начало. Ако обаче бисерите останат на повърхността, заедно с хартията, то не бива да се съмнявате, че любовта на партньора ви към вас е много силна.

Златна верижка

Златна верижка

Гадаене със златна верижка

Златото винаги е било смятано за притежаващо не само висока материал­на стойност, но и чудодейни сили. С негова помощ можете да раз­гадаете и бъдещето си. Най-добре е към този ритуал да пристъпите в тъмни доби, когато всички у дома спят дълбоко. Вземете златна верижка и я търкаляйте между дланите си, докато почувствате топлина. След това я вземете в дясната си ръка, разтърсете я няколко пъти и я изсипете върху маса. Фигурата, която ще се получи, може да се разбира различно. Ето някои популярни тълкувания:

  • кръг: скоро ще се окажете в затруднения, букбално 6 затворен кръг;
  • права линия: късметът и сполуката ще са с вас;
  • възел: болести, загуби;
  • триъгълник: големи успехи и щастие, особе­но в любовта;
  • лък: предстои сватба;
  • сърце: ще сте силно обичани.

Вземете карти за игра и разберете какво ви е писано! Научете как!

Знаете ли как да гадаете? Научете най-важните съвети!

4 начина да се предскаже пола на бебето

 

 

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар