Какво да подарите за Осми март? Няколко нестандартни предложения

Четката с пудра е новият хит за красотата

пудра
Няма нищо по-класическо от подарък козметика. Но ако отидете в клишето шампоан и балсам, ефектът ще е негативен вместо позитивен. Затова изберете бюти подаръци, но оригинални.

Козметичен комплект

Забравете за стандартните варианти, вече има комплекти, които са истинско произведение на изкуството. Те не просто съдържат необходими и качествени продукти като палитра, спирала, червило и пудра, но са направени с много вкус и фантазия. Обикновено са изработени от естествени материали и са аранжирани в красива опаковка.

Четка с пудра

Според френски козметичен сайт най-продаваният бюти продукт за подарък е четка с пудра за цялото тяло. Най-цененият модел съдържа разкрасяваща пудра, скрита в дръжката, с която да прикриете всякакви дефекти не просто по лицето, но и по шията, ръцете и дори по краката.

Спондж за гримиране

Много популярни в последно време са и гъбите за гримиране. Спонджът винаги е бил предпочитан от професионалистите, защото с него се постига идеален тен. Той е много подходящ вариант за подарък, защото замества няколко четки, а и с него може да се поставя почти всичко – фон дьо тен, база, коректор, дори пудра.

Червило с име на мъж

Страхотното хрумване е на Том Форд, който създава специална серия за устни. Всеки продукт в нея не носи някакво завъртяно име като „люляково докосване“ или „целувката на младостта“, а чисто и просто – Ричард, Хенри, Рафаел, Патрик, Лиам, Дерек… Може да изберете повече от един…

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар