За празничните вечери, или за делничните дни – кокът винаги е на мода

Когато става дума за официално събитие или за стилно тържество, кокът винаги е подходящ вариант за прическа

кок

За празничните вечери заложете на класически варианти, но с щипка оригиналност.

Преди всичко, за да се получи красив и стабилен кок, не пестете козметични продукти. Използвайте всичко, което може да ви помогне – гел, стилизираща пяна, пудра за обем, гъба за кок. Те ще ви помогнат много по-бързо да постигнете желания ефект, както и да го задържите по-продължително.

Придайте романтичност

Когато става дума за празници, малко романтичност никога не е излишна. Придайте завършен вид на кока, като спуснете няколко кичура да падат свободно около лицето. Фризьори съветват дори да поръсите косата с блестяща пудра или с брокат, така че съвсем да създадете приказен вид.

Много актуални са и коковете отстрани, за които обаче ще трябва да използвате повече фиби и повече стилизиращи продукти, за да ги закрепите стабилно. Украсете ги с шнола за коса или дори с блестяща брошка.

Заложете на аксесоари

Никакви скучни кокове за празничните вечери. Украсете щедро с всичко, което ви хрумне. Сложете фибички със звездички, снежинки или дори еленчета. Използвайте златни панделки. Заложете и на диадеми – много модерни са в момента вариантите на класически кок с диадема с перли. По-екстравагантните дами може да опитат дори кок с шал или с дантела, но внимавайте как го съчетавате с облеклото си, за да не отидете от бохемски стил в клошарски облик. А най-смелите изпробват кок отгоре на главата, дори почти отпред на челото. Той е подходящ за много дълги коси и не отива на всеки тип лице, пише „За жената“. Доста екстравагантен е, но ако го съчетаете с по-стилно облекло, ефектът може да е поразителен.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар