Какво ще донесе 2016-та в личните отношения на зодиите от Овен до Дева?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

2016 година ще премине под знака на Маймуната и обещава да бъде много енергична

ljuboven-horoskop
Овен

Годината може да започне с неблагоприятни промени в отношенията с патнъора. Но ако успеете да сте по-гъвкави и по-малко егоистични, бурята ще подмине вашия съюз. В началото на февруари са възможни изблици на ревност. Не си струва да нервничите: подозренията ви са неоснователни. След 18 февруари ще ви е по-лесно да обуздаете чувствата си. Важни промени предстоят за Овните, родени от 21 до 27 март. През юни повечето представители на знака ги очаква чиста любов.Тези, които се намират в търсене на своята половинка, имат шанс да открият спътника си в живота и да създадат семейство.

Телец

В началото на годината са възможни скандали и конфликти с любимия човек. Внесете нова философия в интимните си отношения. През зимата, особено през февруари, имате благоприятна възможност за зачеване и раждане на деца. През пролетта ще почувствате удовлетвореност и хармония.

Отношенията с партньора ще се изпълнят с ласки, нежност и чувствени наслаждения. Ако сте в процес на търсене на любовта, звездите ви обещават успех. През август не вземайте важни решения, засягащи личния ви живот. В този период са неблагоприятни и преместванията. През ноември ви очаква максимално нажежаване на страстите.

Близнаци

През първата половина на годината се пазете от измама. А ако вие самите сте сгрешили, то тайното със сигурност ще стане явно. През март ви очакват удивителни промени. Бъдете благоразумни и не изпадайте в крайности. Май е време за любов и работа над отношенията. Лятото също ще бъде щастливо. През ноември Близнаците имат всички шансове да срещнат осигурен и стабилен поклонник. Но и семейните има на какво да се радват: до края на годината се запазва благоприятната тенденция за укрепване на брака.

Рак

Ракът попада под планетарно влияние, което може да се сравни с торнадо. Ще бъде сложно, затова пък ви очаква духовен растеж.

Раците, родени от 22 юни до 3 юли, могат да си отдъхнат с облекчение -торнадото ще ги заобиколи. На родените от 4 до 12 юли животът ще предостави както предизвикателства, така и множество възможности. Промените ще бъдат кардинални, а събитията – запомнящи се. При родените от 13 до 22 юли са възможни само не особено големи промени. Ако вашите отношения са се изчерпали, най-вероятно ще ги приключите през тази година. През февруари има голям шанс да се влюбите. В началото на март не се препоръчват продължителни пътувания. Април е благоприятен за романтични отношения.

Лъв

Годината ще бъде хармонична. Сключените през тази година бракове ще са успешни и дълготрайни. През януари и май е възможно напрежение в семейните отношения. През зимата Лъвовете могат да срещнат любовта. А възпитанието на децата ще донесе най-големите плодове. Добре е по-често да си сваляте короната и да слушате половинката си. Пренебрежението заплашва да се излее в сериозен конфликт. През април ще почувствате прилив на жизнени сили. За свободните Лъвове годината обещава романтични връзки.

Дева

Годината е относително спокойна. През януари романтичните авантюри са малко вероятни. Затова пък във възпитанието на децата и грижата за близките ще постигнете добри резултати. През март в живота ви може да се появи знаков човек. Но отложете сериозните въпроси и изясняването на отношенията за друго време. Август е подходящ за любовни промени – смело поемете инициативата. Септември ще подреди приоритетите ви. В последната декада на декември внезапно може да се появи бивша любов и ще трябва да решите дали да дадете втори шанс на тези отношения.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар