Как да привлечем богатството според учението на древните Веди?

промоции

Богатството има еднакъв корен с думата Бог

веди
Обикновено то идва при онзи, който има запас от благочестие и добри постъпки от минал живот. Когато човекът умее да дава, при него естествено се връща онова добро, което той някога е проявил.

Древните Веди твърдят, че нищо не се случва просто така – който не дава в миналото, ще страда в бъдещето…

Съществува специален отдел във ведическото знание – Артхашастра, който обяснява как правилно да придобием богатство, да го разпределяме и харчим.

1. Човек може да стане богат, ако се занимава с нещо, което не е в противоречие с неговата природа. Ако по натура е художник, не трябва да става юрист заради кариерата. Ако си искрен, с любов и трудолюбие вършиш работата си, обезателно ще бъдеш възнаграден.

2. Трябва да се формулира целта, заради която трябва да дойде богатството. Безцелният човек, който харчи пари наляво и надясно, едва ли някога ще забогатее. Целта също не трябва да бъде единствено постигането на материален комфорт.

3. Към парите трябва да се отнасяме с особено уважение, да ги съхраняваме в чисто място. Една, част от дохода си, макар и малка, непременно трябва да насочваме за благотворителни цели.

4. Богатството може да дойде и от правилното отношение към родителите, особено към майката. Неуважението към майката може да стане причина за проблеми с парите.

5. Портфейлът, в който държите парите си, трябва да е чист. В него не трябва да държите бележки, билети, снимки и т.н.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар