Смеещият се Буда привлича щастието и богатството

промоции

Според фън шуй такава статуетка ще ви помогне да се избавите от напрежение, проблеми, гняв и омраза

буда Затова се препоръчва да държите поне една някъде в дома си или дори да носите малка фигурка в чантата си.

Често се изобразява широко усмихнат, дори заливащ се от смях. Освен това е рисуван или моделиран леко полегнал. Това символизира почивката, и удовлетвореността от живота и се смята, че носи спокойствие и помага на хората да се разтоварят от грижите си.

Източното учение обаче твърди, че освен щастие Смеещия се Буда носи и благосъстояние. Този символ се поставя върху каси, върху бюра, дори в сейфове, за да привлича повече пари в живота. Ако искате да го използвате за такава цел, фън шуй специалистите съветват да изберете такава статуетка, на която е изобразен да носи купа или торба с пари или е седнал върху златни кюлчета или китайски монети. Освен това не е случайно и че често се изобразява с гол корем. От една страна, той символизира изобилието и се вярва, че благодарение на такава фигура домът ви никога няма да остане без храна и без средства. Според източното поверие, ако си намислите желание и погалите корема на Смеещия се Буда сто пъти, то неизменно ще се сбъдне. Затова и много туристи се снимат пред различни храмове с ръка на корема на статуите. Вярва се също, че ако поставите такава статуя пред входната врата или в двора си, ще привлечете благоденствие и богатство.

Ако живеете в апартамент, и малка фигурка в коридора има същата сила. Поставен във всекидневната, се вярва, че ще донесе спокойствие и щастие в дома. Някои специалисти смятат, че може да се постави дори в спалня, за да ви помага да спите спокойно и да премахва напрежението от деня. Други обаче се притесняват да не ви донесе прекалено спокойствие и това да се отрази негативно върху сексуалния ви живот.

Спорно е и мнението дали може да се слага в кухнята, пише „За жената“. Едни твърдят, че така той ще донесе изобилие в дома, но други фън шуй специалисти са категорични, че Смеещия се Буда може да се поставя навсякъде в дома освен в кухнята и в банята.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар