За какво си струва да харчите, и за какво – хитрости за оцеляване на бюджета

Можете да бъдете красиви и елегантни и без много средства

ботуши Колко дни остават до заплата, по колко пари на ден имам дотогава, кога ли ще ми спрат тока, ами ако изникне нещо извънредно… Все основателни въпроси, над които разсъждавате ежедневно. Защото да управляваш бюджет не е лесно, да живееш в неговите рамки – още по-малко.

Но има моменти, в които просто ви идва да хванете и бюджета, и сметките, и размислите за ревера и да ги натикате там, където нищо не огрява. Да хванете портфейла си и да го обърнете с хастара навън в първия срещнат магазин.

Дали е разумно – не. Дали ще ви излезе през носа – категорично. Струва ли си да си го причините в крайна сметка – и още как. Стига да не инвестирате импулсно в нещо, за което впоследствие ще съжалявате. Някои женски удоволствия обаче си струват всяка скъпа стотинка и няма как да сбъркате с тях.

Малките женски удоволствия, които си струват парите

Нова прическа при добър професионалист

Обществена тайна е, че когато една жена има проблем, отива на фризьор. Не защото ще го избъбри с коафьора и после ще й мине, макар че и тази възможност не е за изпускане. А защото косата е нещо, което носи мигновена и осезаема промяна. Не е като да си на диета два месеца, за да обуеш един номер по-тесни джинси. Случва се сега, на момента, преди бушона да е гръмнал. Тайната е да попаднеш в правилните ръце с правилната ножица. С една дума – професионалист. Може да ви излезе по-скъпо, но си заслужава.

Качествен сутиен

Е, трябва ли ви още един? Добрият сутиен никога не е за изпускане. На разпродажба или не, инвестицията в него е винаги на сметка. Той ще надживее всичките еднодневки в гардероба и ще ви се отплати за жертвите, които ще трябва да направите до следваща заплата. Поне ще се погрижи женските ви атрибути да са си на мястото, че даже да ви е удобно.

Естествено кожени ботуши

Кога, ако не сега! През лятото едва ли ще ви влязат в употреба, зимата тепърва предстои. Трябва ли отново да изхвърлите поне два чифта изкуствени компромиси, за да се убедите, че евтиното при обувките винаги излиза по-скъпо. С ботушите шега не бива.

Черни елегантни обувки на висок ток

Може да ви се наложи да ги сложите веднъж или да ги спукате от носене. И в двата случая печелите класен завършек на тоалета. Всяка дама трябва да има в гардероба поне един чифт зашеметяващи обувки. Не се увличайте обаче – един чифт, засега.

Добър фон дьо тен и спирала

Едното нанасяте директно върху кожата на лицето, другото твърде близо до очите. Не би трябвало да ви е все едно какво има в продуктите. Не че цената винаги е мярка за измерване на качеството, но прекалено ниската може впоследствие да ви изненада неприятно. При дерматолога, алерголога или офталмолога.

Ефектен шал

С него и миналогодишното палто може да изглежда като току-що свалено от витрината, пише „За жената“. Всъщност дрехата никой не я гледа, но шала много си го бива. И си струва.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар