Зодиакалните знаци определят външния ни вид, твърди психолог!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Както знаем, звездите, под които сме родени, в голяма степен определят характера, способностите ни, интересите ни, емоционалните и професионалните ни особености, отношението ни към парите и т.н. Любопитното е, че оказват въздействие и на начина, по който изглеждаме. Научете кой зодиакален знак какъв външен вид има според магистъра по психология Джуди Хол, автор на „Енциклопедия на астрологията“, специално издание на ИК „Книгомания“.

zodiiОВЕН

Активен и със слабо телосложение, Овенът излъчва енергия и самоувереност. Лицето често е червендалесто и косата също може да има червеникав оттенък. Една от най-биещите на очи особености на лицето на Овена са изпъкналите вежди, напомнящи овенски рога, сключени в средата на характерно изпъкналото чело. Има склонност да се облича спортно или спортно-елегантно.

ТЕЛЕЦ

Телецът се характеризира с голяма глава, къс врат, силни рамене и набито тяло със здраво вкоренени в земята крака. Очите са големи и изразителни, челото – широко, а косата е най-често тъмна и с твърд косъм. Устните може да са дебели и месести. Телецът се облича удобно, но облеклото му внушава чувственост.

БЛИЗНАЦИ

Младоликите Близнаци са жилави и енергични, с дълги слаби ръце и крака, които никога не спират да се движат. Пронизващите очи, подобно на птичи, гледат изпод заострени като конуси вежди. Тези хора имат тясно лице с рядка, по-скоро светла коса. Главата често е наклонена леко на една страна, все едно питат нещо. Обличат се своенравно модно, като мъжете често държат на изискания делови външен вид.

РАК

Типични за Рака са бледото, подобно на месечина лице, и светлокестенявата коса. Тялото обикновено е късо и набито, с щедра гръд при жените. Светлите до воднисто очи гледат свенливо встрани изпод сведените клепачи. Характерната позиция е отбранителната, със скръстени пред корема длани. Ракът избира удобно облекло и носи любимата си дреха, докато се разпадне.

ЛЪВ

Лъвът няма как да не бъде забелязан. Тази драматична личност обича да прави впечатление. Тялото е пищно и добре оформено, над средната височина. Стойката излъчва авторитет и власт или игривост и миловидност, в зависимост от настроението. Очите на Лъва са дръзки и подканящи. Прическата му има за цел да прави впечатление, а дрехите са скъпи и елегантни.

ДЕВА

Девата е почти винаги добре поддържана и всичко в нея говори за експедитивност. Тялото е слабо, жестовете – пестеливи, а косата – в безупречен вид. Положението на тялото й говори за внимание и готовност да служи. Много Деви обичат да носят служебна униформа. Когато не е в униформа, Девата предпочита стилни, удобни дрехи. Цветовете са добре съчетани.

ВЕЗНИ

Безгрижните Везни винаги изглеждат добре… но го проверяват във всяко огледало, за да са сигурни. Имат привлекателно лице с нежна костна структура и ясен поглед. Типична за жените е дългата вълниста коса, а закръгленото тяло често е ниско. Този знак предпочита луксозните материи и се стреми да съчетава цветовете. Но и чувал да облече, ефектът пак би бил приятен за окото.

СКОРПИОН

Загадъчният Скорпион има тъмни, дълбоки очи и проницателен поглед. Тялото е силно, излъчва магнетизъм. Косата и кожата често са тъмни. Дрехите обикновено са интересни и впечатляват.

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът вибрира от ентусиазъм. Типична за него е тъмнокестенявата коса, лицето е широко, а кожата – здрава, понякога червендалеста. Тялото е стройно и атлетично, и то до късна възраст. Стрелецът не обръща кой знае какво внимание на външния си вид. Много Стрелци просто навличат първата дреха, която им попадне под ръка.

КОРИЗОГ

Типичният Козирог е с продълговато и изпито лице, а също и с кокалесто тяло. Стойката му излъчва авторитет и достойнство. Изражението на лицето може да е строго, а тенът на кожата – блед или жълтеникав. Козирогът предпочита по-тъмните цветове, облича се консервативно, но стилно, дори когато е в непринудена обстановка.

ВОДОЛЕЙ

Водолеят е неспокоен характер с жилаво тяло и твърда коса. Повечето Водолеи са със зле подредени зъби. Когато става дума за дрехи, този зодиакален знак обича да изненадва околните. Облеклото му често е ексцентрично: може без проблем да съчетава висшата мода с евтиния шик.

РИБИ

За тези хора са характерни красивите очи: те са като дълбоки езера, които хипнотизират. Погледът е разсеян, сякаш обърнат към други светове. Обикновено кожата е светла; лицето е изразително и очарователно. Тези хора може и да са пълни, но и сексуално привлекателни. Стойката им обаче е отпусната. Облеклото внушава нежност и романтика.

Това са съвети само за дамите, които държат на изискания си външен вид!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар