Чувствам се толкова самотен…

След раждането на моята дъщеричка загубих любимата си съпруга Стела. Милата, не можа да се порадва на дълго очакваното ни дете.

Останах сам с момиченцето си, отглеждам го с помощта на майка си. Но без Стела се чувствам страшно самотен. Ходя на работа като отнесен, не ми е нито до жени, нито до кариера. Около мен се въртят доста колежки, но не съм в състояние да превъзмогна болката от загубата на любимата си. Във всяка срещната се опитвам да открия чертите на лицето й.

Дъщеричката ми страшно много прилича на майка си и винаги, когато я погледна, сякаш виждам нея. Понякога се хващам, че мислено упреквам детето за смъртта на жена ми. Болката е нетърпима и ако някой твърди, че с времето намалява, греши. Напротив, чувствам се все по-самотен. От онзи страшен миг изминаха 4 години, а аз не мога да намеря покой. Сънувам Стела всяка нощ, говорим си, уви, не мога да я прегърна и целуна.

Липсваш ми, мила

Липсваш ми, мила

Въпреки съветите на родителите ми, навсякъде в къщата съм наредил снимки на жена си. Обградил съм се със спомени за нея – вещи, книгите, които тя четеше, дори не махам дрехите й от гардероба. Гребенът й също все още стои на нощното шкафче.

Чувствам присъствието й, духът й все още витае около мен. Не искам да я пусна да си иде. Не искам да се сбогувам с времето, в което тя ме направи щастлив. Ще живея със спомените си до сетния миг.

Знам, че това не е типично за млад мъж като мен, но аз съм си такъв – обичам веднъж и завинаги.

Иван

Пишете ни и вие на e-mail po.krasivi@gmail.com

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар