10 знака, че трябва да излезеш на среща

Кога е последният път, когато отиде на истински и неподправена среща? Ако имаш затруднения в припомнянето, разгледайте тези 10 знака, за да видите дали е време да се върнете към това занимание.

1. Всички ти забавни истории от срещи датират от гимназията. („И този път се натискахме в паркираната кола и едно ченге ни видя…“)

2. На пияно се забиваш с някого почти всеки уикенд, но не можеш да си спомниш последната си трезвена целувка.

3. Най-романтичното нещо, което ти се е случило досега тази година е когато Лиз Лемън се целува с тайното си гаджето в премиерния епизод на 30 Rock, който гледа сама в леглото.

4. Твоя Facebook приятел от гимназията, за когото ти тайно си мислеше – „Как си е намерил толкова секси приятелка?“, се е разделил с въпросната приятелка и започнал да излиза с секси приятелка. А ти си все още сама.

5.Самата мисъл да излезеш на среща ти създава тревожност, защото всъщност нямаш представа как да държиш на нея. („Но как се урежда среща? Къде може да се отиде? За какво да си говорим?“). ПРОСТО ИЗЛЕЗ НА СРЕЩА!

6. Твоите приятели / колеги / майка ти всички са казали, че искат да те запознаят с някой и даже започват да бъдат настоятелни. По-добре вземете нещата в свои ръце.

7. Приятелите ти винаги те молят да им гледаш децата/ да им поливаш цветята/ да имаш спокойна нощ вкъщи в събота вечер, защото те никога не биха си помислили, че ще бъдеш на среща или имаш планове за вечерта.

8. Твоята последната среща беше доста кофти. (Замени, ужасния спомен с по-добър!)

9. Ти сложи край на сериозна връзка … преди шест месеца. Време е да излезеш навън.

10. Ти наистина, наистина, наистина искаш връзка през 2012 г.. Щом го искаш, трябва да направиш нещо по въпроса! Връзките започват със срещи.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар