По аромата ще го познаете!

промоции

Ароматът може да разкаже доста за човека, стига да познавате предпочитанията му

аромата

Ако вашият партньор или партньорка има пристрастие към определен парфюм или благовоние, лесно ще можете да разкриете неговия или нейния характер, използвайки сведенията, изложени в китайските трактати за въздействието на аромата върху психиката.

ПОРТОКАЛ

Преобладаването на аромата на цитрусови в любимия парфюм вълнува въображението и мами към невероятни дълбини. Не е ясно какво можете да очаквате от такъв човек – любителите на цитрусовите нотки винаги са готови за приключения.

Ароматът на портокал свидетелства за стремеж към нови срещи и тайни рандевута. Обикновено той не е любим на хора, чийто живот протича равномерно и гладко. Афинитетът към парфюми с преобладаване на цитрусови нотки показва настройката на партньора: той е заинтригуван само от романтичната интрига и нищо повече. Портокалът е ароматът на вятърничавите.

РОЗА

Нейният аромат от древността е известен като благоухание на възвишената любов. Той подчертава изтънченост и придава такава на този, който е лишен от това качество. Смята се, че човек, който пали благовония с аромат на роза, непременно ще открие истинската любов. Предпочитанието на парфюми с такъв аромат намеква за търсене на възвишената любов, както и за отзивчивост, вярност и сантименталност.

ЛАВАНДУЛА

Лавандулата се използва за магически цели, при визуализация за укрепване“ на физическото тяло и проясняване на ума. Ако трябва да планирате някакви действия, да обсъдите интимни въпроси, е най-добре да го правите, като вдишвате аромата на лавандула. Той унищожава душевната болка, потушава бурните емоции и е особено полезен след тежък работен ден.

Любимият лавандулов парфюм намеква, че човекът се опасява от силни страсти и ще се стреми да се сдържа във всичко – от паричните харчове до нежните клетви.

ЕВКАЛИПТ

Мирисът на евкалипт навява мисли за далечни странства-ния и за горещо южно небе. Той примамва далеч от дома. Предпочитането на такъв аромат е свойствено на хора, неудовлетворени от своето място в живота – то им се струва прекалено обикновено. Хората от този тип са способни в течение на няколко години да се лишават от всичко, само и само за няколко седмици да посетят Австралия или Непал. У противоположния пол ги привличат екстравагантността и външният блясък.

КЕДЪР

Този забележителен хвойнов аромат помага обективно да оцените себе си, отпушва душевните задръжки, лекува депресия. Той е полезен за хора, които страдат от „мания за величие“ и „синдрома на гениалността“.

Предпочитание към такъв аромат е свойствено на хора, стремящи се да не изпъкват. Имат много богат вътрешен живот и не обичат, когато странични хора се опитват да се намесват в него. От любителите на кедровия аромат стават прекрасни спътници в живота.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар