Вижте кои са интересните черти на мъж от зодия Водолей!

Водолей е управляван от планетите Уран и Сатурн воден знак.

aquarius-manМъжете от тази зодия са преди всичко спокойни и нежни. Както се казва за такива хора, те никога не биха навредили на някого, но не разчитайте много на това, ако ги провокирате злобно!

Прочетете, за да разберете повече за тях и интересните черти, които притежават.

Интроверт

Интровертите са тихи, сдържани, премислят внимателно действията си и са сравнително слабо ангажирани в социалните връзки.

Смисълът на интроверт за Водолей мъже тук е малко по-различно. Това означава, че те са много потайни в чувствата си. Никак не е в тяхната природа да говорят и за чувствата си към другите. Така че, те не оставяйт другите да надзъртат в живота им.

Любопитен

Мъжът Водолей иска да знае повече за другите. За да се чувстват комфортно с вас, дайте им възможност да научат повече за живота ви. На тях ще им бъде интересно, защото наистина се интересуват от чувствата на околните.

Екипен играч

Водолеите са добри играчи в екип, когато става дума за работа. Те ще престанат да бъдат интроверти, ако има предизвикателства, представени пред тях и ще се стремят усилено и да решават поставените им задачи. Освен това държат на дисциплината.

Логическо мислене

Мъжете Водолей са логични по природа и обичат да решават ребуси, кръстословици или всякакви викторини. Те вярват в рационалното мислене и преди да вземат някакво решение обикновено претеглят плюсовете и минусите и тогава решават кой е най-добрият вариант.

Не много романтичен

Както казахме по-рано, за тях е трудно да изразят чувствата си. Когато са въвлечени в една връзка, те няма да бъдат тези, от които ще получите цветя или поздравителни картички за рождени дни или годишнини. Тази характеристика ги прави изключително практични и партньорката му може да се почувства пренебрегната. Освен това не харесват идеята за брак, тъй като това би ги обременило емоционално. НО, ако намерят истинската любов, те ще останат с нея завинаги.

Лоялен и верен

Лоялността и верността са съвсем естествени за мъжете Водолей. Те никога не биха предали близък приятел или голяма любов.

Полезен

Колкото обичат да знаят за другите, Водолей мъжете също обичат да помагат на другите хора. Те ще направят и невъзможното, ако някой има нужда от тяхната помощ. Тяхната природа включва даване на всеки, който е в нужда.

Раздразнителен

Мъжете Водолей могат да имат доста нестабилни прояви – един път говорят едно, а вършат друго, а друг път, обратно. Това води до доста проблеми във връзката с тях, защото хората никога не знаят какво да очакват.

 

Годишен хороскоп за зодия ВОДОЛЕЙ – 2015

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар