Бионсе на съд за плагиатство!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Една година след излизането на най-новия албум на Бионсе ще я съдят за плагиатство.

Унгарската народна певица Моника Микзура, по-известна в родината си под псевдонима Митсу, обвинява Джей Зи и продуцента Тимбаленд (Timbaland), че при писане на песните на Бионсе са използвали нейни народни мотиви, които тя записва през 1995.

Своят глас певицата Микзура разпознава още в първите 13 секунди на композицията Drunk in Love, за което предявява иск за вредата. Размерът на компенсацията не се съобщава.Miczura

Моника признава пред журналисти, че смята за неправомерно използването на нейните песни за нечестно, тъй като те изразяват „безнадеждността, която човек изпитва когато не може да се довери на никого освен на собствената си майка и Бога“, а са вложени като нещо предизвикващо сексуално желание. При това тя не е давала разрешение да се използва нейният глас и цифровата обработка от песните й.

Как това дело ще завърши засега само можем да гадаем.

За първи път в ефир песента Drunk in Love се появи в края на 2013 година. Без промоции и допълнителна реклама сингълът стана много популярен.  В дует със съпруга си Джей Зи Бионсе изпя песента на 56-тата церемония на наградите Грами. (Daily News)

 

Да бе! Обявиха Бионсе за най-красивата жена на планетата!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар