А колко искам да те целувам…

3 МАЙСТОРСКИ ЦЕЛУВКИ, С КОИТО ДА МУ ВЗЕМЕШ АКЪЛА

Кой е шефът?
Дай почивка на своята миличка и крехка страна и го хвани най-сетне за вратовръзката. Докато впиваш устни в неговите, приложи малко натиск и го накарай да върви в посоката, която ти решиш – към спалнята, кухнята или стената зад вас. Никой мъж няма да ти се разсърди, че го притискаш толкова секси в ъгъла. Гарантираме.

Огнен скреж
Неслучайно в рекламите за ментови бонбони толкова ни повтарят ледена свежест, та ледена свежест. Лапни едно такова драже, оближи устните му и издишай, докато той вдишва. Целувката ви ще бъде наистина огнена, защото ментата възбужда нервните окончания. Ефектът е същият и върху зърната, но да не се отплесваме.

Извиване на езика
Сещаш ли се за онова момче, което се целуваше като центрофуга? Не те съветваме да правиш същото, но по време на секс по-въртеливите целувки са генератор на страст. Долната страна на езика е най-меката част от него, така че позволи на партньора си да я опита. Както ни казват сексолозите, тайната на тази целувка е, че извиква представата за орален секс.

 

2 ФАКТА ОТ УЧЕБНИКА ПО ЦЕЛУВАНЕ

Размерът няма значение
Не си го слагай на сърцето, ако не си надарена със сочни устни. Медиците твърдят, че по-тънките устни имат същия брой нервни окончания, така че целувай смело. Внимавай единствено да не ги втвърдиш, като ги издадеш прекалено много напред.

Поддържаща роля
Ако го питаме, всеки втори мъж би поискал в целувката ти да участват не само устните и езика, но също така ръцете и зъбите. Ръцете можеш да движиш навсякъде от косата до дупето, а за зъбите има само едно правило – мнооого внимателно!

 

2 ТРИКА ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЦЕЛУВКИТЕ В ИГРАТА

Хапка по хапка
Ако сте във фаза, кога­то целувките се случват от дъжд на вятър, не се притеснявай, още нищо не е загубено. Просто ви трябва един опреснителен курс. Вкусен начин за това е, като си направите вечеря с малки хапки и се храните взаимно. Целувайте се след всяка хапка и така неусетно устните ви ще стават все по-апетит­ни, с този експеримент ще си върнете желание­то да си „хапвате“ често-често от другия…

Седмица на устните
За това не ти трябват никакви продукти, само два чифта устни, кои­то постоянно се търсят. Наложете си една седмица да се целувате всеки ден дълго и напои­телно, без това да води до секс. Предупреждава­ме, че трябва известна доза стоицизъм, за да се въздържате от мята­не в леглото, но си стру­ва – ще се разхождате ухилени като влюбени ученици и бързо ще преоткриете устното удо­волствие.

 

…да не забравяме, че има и други орални удоволствия

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар