Какво вещае водата в съня?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Насън водата символизира жизнените сили, а всевъзможни течове и неуредици с водопровода означават прахосване на енергия за дреболии

http://www.dreamstime.com/-image16072811 Изобщо, всички образи, свързани с водата, са повече от ясни. Локвата означава невъзможност за концентрация и напразно хабене на енергия. Докато фундаменталните водоеми говорят за значителни, глобални неща.

Така например реката символизира течението на целия ни живот. Спокойната, с чиста вода, говори за добро здраве и добро развитие на делата. А образът на морето означава стихията на чувствата и инстинктите. Ако им се поддаде, човек лесно може да изгуби контрол над себе си. Така че, ако сънувате морски вълни и усещате тревога или опасение, бъдете внимателни: емоционалната буря скоро може да усложни сериозно живота ви.

Мнозина уверяват, че сънуват „пророчески сънища“, влагайки в тези думи тържествено-възвишен смисъл. Но колкото и да е странно, нито ангелите, нито представителите на света на приказките и легендите са залог за това, че действително сте се докоснали насън до тънката материя.

Най-сигурният символ на съдбата в сънищата е небето и ако сте му обърнали внимание, постарайте се на сутринта да си го припомните до най-малките детайли. Чистото синьо небе говори за благосклонността на фортуна, а буреносните облаци предупреждават за възможна опасност.

Впрочем, дори и най-тревожният сън не си поставя за цел да ни хвърли в бездната на депресията. Напротив, обрисувайки ситуацията, каквато е, той дава шанс да я променим, като често дори подсказва как именно е най-добре да го направим.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар