Седемдневен еротичен хороскоп – 07 – 13 октомври 2014

horoskop

ОВЕН

Тази седмица не е лошо да преразгледате сексуалния си живот и да решите какво точно търсите. На 08-и със сигурност вече ще сте наясно със себе си, защото огнената ви природа ще ви подтиква от­ново да бъдете в центъра на вниманието. На 09-и свободно може да изявите предпочитанията си, защото знаете, че пиедесталът на лю­бовта е създаден за вас. 11-и е силният ви ден – когато ще бъдат при­знати чарът, излъчването, обаянието, сексуалните възможности и обе­зоръжаващата ви страст.

ТЕЛЕЦ

Време е да престанете да се самонаблюдавате в любовните дела и да погледнете на секса като на удоволствие, а не като на задължи­телно мероприятие. Всякакви ваши инициативи и идеи ще имат ус­пех, ако се заредите с необходимата увереност и спокойно ги споде­ляте на 08-и и 09-и. Обичате изтънчените малки празненства, подгот­вени до последния детайл. Организирайте едно такова на 11-и, а на 12-и, заобиколени от подходяща компания, се отдайте на веселбата и на последвалото удоволствие в леглото.

БЛИЗНАЦИ

Вашето непостоянство е известно на всички и тази седмица като че ли нарочно ще затвърдите тази си репутация. Ще пробвате да за­воювате няколко сърца. Но на 07-08-и вашата взискателност ще ви изиграе кофти номер и след провала ще се поддадете на разочаро­ванието най-вече на 09-и. Това няма да ви спре и още на 10-и ще сте готови за нови флиртове. На 11-и ще докажете, че в леглото е без значение дали е ден или нощ и ще бъдете върховни на сексуалната сцена.

РАК

През следващите седем дни сексуалният ви живот ще бъде разно­образен, наситен и успешен. Ще се владеете и ще контролирате про­менливия си характер. Внимателно обмисляйте поведението си на 07-ми, но същевременно търсете разнообразие и реални емоции. На 09-и вашата обезоръжаваща сексуалност ще привлича обектите на желанието ви, направете избора си на 10-и, а на 11-и се радвайте на дълги и запомнящи се нощи, наситени със страст и сексуални екстри.

ЛЪВ

Много палави изпълнения ви очакват тази седмица. Настроението ви ще бъде превъзходно. Още на 07-ти всички ще усетят ентусиазма ви и с чувството си за хумор ще пожънете невероятен успех. Продължете със свалките на 08-и и 09-и, но вече с определена цел -секс. На 11-и трябва да решите секс авантюра ли търсите, или просто приятелство. На 12-и се отдайте на сексмаратон и на удоволствието след блажените оргазми да обсъждате преживяното.

ДЕВА

Необходимостта да правите постоянни анализи ще ви преследва през тази седмица. До 09-и ще се потопите в уединение и размисли за любовните си авантюри и за еротичните си фантазии. Желанието ви за секс обаче ще надделее и на 10-и може да пробвате как ще ви се отрази виртуалният секс. Ако ви хареса, нощта ще отлети за миг. Но това няма да ви е достатъчно, защото инстинктите ви вече ще са събудени и на 11-и е най-добре да се отдадете на жива еротика и реален вълнуващ секс.

ВЕЗНИ

Силна седмица за вас – да пленявате и покорявате. Но интуитивно трябва да внимавате да не се хвърлите на 08-и спонтанно в нечии прегръдки, защото ще останете разочаровани. Ако отидете на първа среща на 09-и, не я завършвайте в леглото. Но на 10-11-и опитите ви за получаване на нови емоционални удоволствия ще се увенчаят с успех. Постарайте се всичко да бъде подчинено на изискванията ви за хармония, изтънченост и върховно удоволствие.

СКОРПИОН

Тази седмица, следвайки интуицията си, може да тръгнете срещу нормалната логика и действията ви да изглеждат неразумни. Няма да допускате никого до вътрешния си свят, особено на 07-и, 09-и. Но на 10-и и 11-и ще успеете да комбинирате сексуалните си фантазии с реалността и да проявите завидна изобретателност, за да хванете някого в мрежите си. Но истинско секс представление си устройте на 12-и, подгответе всичко с хьс и пак така, без притеснение, се отдайте на страстите си.

СТРЕЛЕЦ

Е, колкото и да сте издръжливи, настъпват моменти на умора. През тази седмица, особено на 08-и и 09-и, ще се чувствате пренаситени и изтощени. Между 10-и и 11-и настроенията и желанията ви ще се дви­жат на зиг-заг. Една среща с приятел Близнаци може да ви вдъхнови. Но на 12-и представител на Лъв може да ви развали настроението, защото два остри камъка брашно не мелят. На 13-и обаче всичко ще бъде на шест и ще си върнете секс формата.

КОЗИРОГ

Определено нещо ще ви извади от инерцията тази седмица. Ще пожелаете някого толкова безумно, че да загубите прословутия си самоконтрол. Най-вероятно на 09-и или 10-и ще ви излезе късметът. Може би среща с вашата първа любов, която, както е при другите, ръжда не хваща. Ще изплуват стари спомени, ще забушуват бурни страсти и ако имате време и място, спокойно се отдайте на секс без задръжки. Ще разберете колко е хубаво да си припомните забраве­ни неща.

ВОДОЛЕЙ

Част от безрезултатните скорошни флиртове може би са ви огорчи­ли, защото тази седмица ще бъдете войнствено настроени и ще напра­вите необходимото на 07-и или 08-и да отсеете неподходящите персо­ни от обкръжението си. След това на 09-10-и, освободени от негативиз­ма, отново ще се впуснете да търсите партньор, който да отговаря на вашето духовно ниво. Това няма да бъде пречка на 11-и да използвате и секса за постигането на целта си, но без намек за обвързване.

РИБИ

Ще бъдете обхванати от необичаен ентусиазъм и лудо желание за победи в любовта и секса, защото – както е известно – влюбвате се лесно. 07-и, 08-и, 09-и – това са силните ви дни за действие, когато трябва да се придържате към принципа: или всичко, или нищо. На 10-и освободете страстите си, а на 11-и може да постигнете же­ланото в подходящото време и на подходящото място, да откриете нов стил в еротиката и да намерите любов и сигурност, тоест това, за което винаги мечтаете.

 

Хороскопи за 2014 година

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар