9 женски грешки в леглото

Защо цялата отговорност за качеството на секса пада изцяло на плещите на мъжете. Нали той се върши от двама души?

Ако един мъж издържи само 10 минути, значи е смотан, ако той не нацели правилните горещи точки на партньорката си (без жокери), знаи е задръстен, и ако не я доведе до оргазъм, значи е некадърен и егоистичен едър рогат добитък. Добре де, а къде е жената в цялата тази работа? И дава ли си сметка, че понякога поведението й вместо да стимулира към най-доброто, подтиква към претупване на нещата? Ето кои са най-страстоубойствените стратегии, които предприемат жените в леглото, според мъжете.

Позата „Секскукла”

За мен е важно да зная, че тя си е легнала с мен, защото ме иска, а не „по задължение”. Ако ще ми лежи като дърво, по-добре да си взема секскукла. Да, все пак мъжете не сме само за единия оргазъм, а даже да сме, имаме претенции как да го получим.”

– Боян, 28 г.

Нарцисизмът

Страхът да не й се развалят прическата и гримът е глупаво нещо. Както и хукването към банята с гребен в ръка след това. Красотата на една жена след секс е именно в разрошената коса и блесналите очи, а не в гланца за устни и пудрата.”

– Иван, 30 г.

Охкането

Едно е тя да охка и ахка от удоволствие, и съвсем друго – да се вайка, че има дебели бедра и трябва да мине на диета от другата седмица, в момента, в който тръгнем да се събличаме. По тази извратена логика аз трябва да съм щастлив, че спя със слон, така ли?”

– Иво, 31 г.

Бъбривостта

Веднъж бившето ми гадже се опита да ме опише каква поличка си е харесала в мола, докато й правех френска любов. Приех го като лична обида. Все едно аз да й разправям мача от снощи, докато тече любимият й сериал.”

– Жоро, 26 г.

Манипулацията

Най-мразя някоя жена да ми се прави на хитра на дребно. И да се опитва да ме действа със секс. Имах едно такова гадже: „Миличко, хайде да ходим в Италия”, „Миличко, много си харесах една верижка и не е много скъпа.” Алооо, ние в леглото ли сме, или на пазара!”

– Свилен, 32 г.

Кофти стриптийз

Няма по-отчайваща гледка от жена без чувство за такт и пластика, която прави трагично-смешни движения около стол по прашки и сутиен, като си въобразява, че изглежда супер прелъстително. Не си мислете, че като сте гледали „Грозна като смъртта”, ще ви се получи брилянтно.”

– Наско, 35 г.

Износеното бельо

Гледаш го гаджето, нагласено: грим, дрънкулки, дантелки, панделки… и като тръгнеш да я събличаш, изведнъж – пааа! – Дупка на прашките. Иличерно бельо, което явно е прано толкова много пъти, че от него стърчат някакви малки бели ластици като анемични червейчета. По-добре да беше без нищо!”.

– Петър, 29 г.

Разказът за бившите гаджета

Ако ми разказва как е правила секс със своя приятелка, няма да имам нищо против, даже напротив. Но ако очаква, че ще се възбудя, докато ми цитира подробностите как и къде са се натискали с бившите си любовници – докато е с мен! – или да прави нянакви паралели, хич няма да ми допадне. Аз да не съм мазохист?! Всеки мъж обича да си въобразява че е Единственият.”

– Краси, 25 г.

Отказът от орален секс

Истината е , че жените ни поразглезиха, И днес оралният секс си е нещо, което влиза в еротичната програма по подразбиране. Ако ми го откажат, няма да кажа нищо – все пак всеки си има свобода на избора, – но няма да ми е същото. Все едно да си поръчаш пилешка пържола вместо една мазна, вкусна свинка, или да сърбаш шкембе без пипера и чесъна. Леко блудкаво.”

– Митко, 28 г.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар