6 признака, че той може да ти предложи през тези празници

Ако всичко, което искаш за Коледа е годежен пръстен, може да имаш късмет, ако …

… Твоят човек не те е питал какво искаш за подарък.
Ако той не се интересува какво има в списъка ти с желания, това може да е, защото той вече знае какво да ти подари: годежен пръстен.

… Той не пита за повече подробности относно подаръците, които му казваш, че искаш.
Може би той те пита какво искаш за празника, за да те обърка и да не разкриеш неговия план за предложение. Ако ти казваш, „пуловер“ а той не пита нищо повече (като „какъв цвят“, „какъв вид“, „какъв размер“), това може да е защото той не възнамерява да ти вземе пуловер, тъй като неговият подарък (годежен пръстен) вече е избран.

… Хващаш го да разговаря с майка ти /сестра ти/ най-добрата ти приятелка и той твърди, че става дума за подарък за теб.
Разбира се, той може да поиска съвет от жените в твоето обкръжение за този пуловер, който искаш. Но повечето гаджета по-скоро ще поискат помощ от източника (т.е. от теб), отколкото да поиска помощ от дамите, които обичаш. Когато става дума за годежен пръстен, обаче, той няма друг избор освен да се консултира с друг, тъй като се надява да запази предложението си в тайна и да бъде изненада.

… Ще правите нещо необичайно около празниците.
Може би вие двамата сте намерили евтини билети за мини бягство по-късно този месец. Но ако той ти предложи да предприемеш пътуване, това може да бъде, защото той иска специална настройка за постигане на неговото предложение. Дори ако ваканцията е твоя идея, той може да си мисли, че това е идеалната ситуация, за да ти предложи. И ако сте се насочили към специална коледна вечеря в луксозен ресторант, вместо обичайното хапване при баба, това може да бъде, защото гаджето ти иска да те помоли да се омъжиш за него далеч от любопитните роднини.

… Той „просто иска да има една спокойна почивка.“
Може би нежеланието му за големи вечери или ваканции има основателна причина. Ако приятелят ти иска да се мотае у дома с вас и с никой друг, той просто може да бъде готов да ти направи лично предложение.

… Говорили сте за женитба през идната година.
Чували сме за сватби, които са планирани в рамките на месец, но ти се нуждаеш от повече време и приятелят ти знае това. Да речем, че сте избрали следващата година за вашата сватба. Какво по-добро време от празници около Коледа и Нова година, за да се задействате по въпроса?

Вдигни ръка, ако се надяваш на предложение през тези празници! Годежният пръстен ще бъде ли най-хубавия Коледен подарък правен ти някога? Би ли искала твоят човек да ти зададе този въпрос, докато твоето или неговото семейство са наоколо?

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар