Водата ви дава здраве!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Всички лекарства имат странични ефекти! Ние трябва да направим така, че да не сме зависими от лекарствата.

Това става като използваме алтернативни методи за лечение. Едно такова лечение е хидротерапията. Тя включва различни видове терапия, които в общи линии са категоризирани като външна и вътрешна хидротерапия. Вижте най-съществените ползи от нея.

1. Подпомага процеса на детоксикация

Вещества като токсини, химикали, плака и паразити често се натрупват в лимфната система на организма поради различни фактори – начин на живот, лошите хранителни навици и външната среда. Това прави тялото ви уязвимо за всякакви заболявания. Водолечението – хидротерапията  помага за вътрешното прочистване и елиминирането им от тялото.

2. Лекува мускулите и ставите

Хидротерапията е много ефективна за лечение на заболявания като артрит, лошо кръвообращение, болки в мускулите и ревматизъм. Топлата вода помага да отпуснете мускулите и тъканите, а болката в ставите намалява. Много подходящо е и калолечението в Поморие.

3. Подобрява храносмилането и метаболитната активност

Редуването на студен душ с топъл помага на мускулната контракция. Когато тялото получава горещи душове, кръвта и лимфата се придвижват към кожата, а охлаждането има контрастиращ ефект. Това помага за детоксикацията на организма, прочистването на порите, увеличаването на мускулната еластичност и подобряване на храносмилането.

4. Засилва имунната система

Лечението с вода елиминира токсичните отпадъци и по този начин тялото се прочиства и подмладява. Така вие не сте застрашени от болести.

5. Подобрява функцията на вътрешните органи

Хидротерапията увеличава циркулацията на кръвта във вътрешните органи в тялото. Ефектът от лечението е многократно подобряване работата на целия организъм.

 

Велинград е СПА столица на Балканите!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар