Храната може да бъде както съюзник, така враг на първата среща

Изборът на ястия при първа среща може да каже повече за вас, отколкото ви се иска

първа среща

Ето какво говори храната:

Стек. Вие сте много силна личност, работите упорито и винаги постигате своето. Дамите може да изплашат мъжете, обратното също не е добър вариант – не всички жени обичат властни натури. Ако все пак поръчате стек, после вземете десерт с ванилия – така ще демонстрирате, че романтиката не ви е чужда.

Пица. Тези, които поръчват пица, особено с месо, обичат големите компании и веселбите. С вас се общува лесно и приятно, виртуозно поддържате разговор и не оставяте събеседниците си да скучаят. Но ви липсва малко загадъчност.

Коктейл

Вие сте уверени в себе си. Но бъдете внимателни, дами. Този избор ще наведе мъжа на мисли за горещи нощи, а не за романтична разходка. Жените пък приемат мъж с коктейл в ръка за прекалено женствен.

Супа

Егоистично и твърдо охранявате личното си пространство. Ако всичката ви храна се събира в една купичка, няма да можете да я споделите с другия. Така че готови ли сте да делите и друго с него?

Суши

Рулцата от ориз и риба са много вкусни, но трудно се задържат между дървените пръчици. Не е лесно да ги доближиш до устата си и успееш ли, бързаш да лапнеш цялото парче. И се озоваваш с пълна уста, едвам предъвкваш. Освен това сушито усилва перисталтиката, а желанието ви спешно да се уедините в тоалетната едва ли е особено романтично.

Салата. Мислите си, че ще изглеждате елегантни, ако си поръчате само една салата. Едва ли. Някои мъже се дразнят, когато дамата му дъвче листо салата, а той нагъва пържола с гарнитура. А и чаша вино на гладно може да ви изиграе лоша шега.

Морски дарове

Бързате да поръчате всички познати афродизиаци, но човекът отсреща може да се стресне от нетърпението ви. Под забрана са и целите раци и омари. Докато гй порите и разчленявате, романтичното настроение ще си отиде.

Ягоди

Те са прекалено еротичен плод за първа среща. А и колкото да се стараете, малки семчици ще останат между зъбите ви. Широката сияйна усмивка е едно от оръжията ви.

Крилца и ребра

Те ще оставят мазни следи по лицето и по ръцете ви. Ще заприличате на хищник, романтиката ще си отиде. А костите в чинията не са нещо съблазнително. Най-добре изберете чисто месо.

Пикантни ястия

Избягвайте прекалено люти ястия и остри сосове. Никога не е ясно как ще ви подействат. Къркоренето на стомаха не е добър акомпанимент на романтичната вечеря.

Съвет: Поръчайте това, което можете да изядете красиво, като спазвате правилата на етикета. Яжте с мярка и с удоволствие, пише вестник „Всичко за семейството“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар