Какво да очакваме през годината на Коня?

Началото на годината предлага много възможности за любителите на астрологията. Това е времето, когато искаме да научим повече за предсказанията на хороскопа и да разберем кога са късметлийските ни дни.

Китайската нова година започва на 30 януари 2014 г и тя ще бъде подвластна на Дървения син кон или, както казваме на кратко – годината на Коня. Астролозите правят различни характеристики и предсказания за това как ще ни се отрази 2014 година, според това кое животно е определящо за нашето раждане според източния зодиак.

Кон
Тази година има водеща роля, свързана с този знак, така че вашият късмет ще бъде голям. Но не се отдавайте на импулсивно поведение особено в сферата на хазарта и спекулациите.
Работа: Тези, които са на ръководни постове ще се справят добре, но не залагайте на рискован бизнес, като покупки на фондовия пазар – това е лоша идея.
Благосъстояние: Не очаквайте да направите много пари, но ще запазите стойността на дохода, който имате.
Взаимоотношения: Няма да има много любовни вълнения в живота ви, а ако имате брак или сериозна връзка – със сигурност ще се запази през тази година.
Здраве: Внимавайте за здравето – ще се уморявате и ще имате неразположения, свързани с умората. Почивайте повече.

Овца или коза:
Това е преходна година за вас. Възползвайте се от добрите си отношения с други хора – особено се отнася за мъжете.
Работа: Тези, които работят в сферата на бизнеса с автомобили – производство, ремонт, продажби или анализи, връзки с обществеността, забавления, хирургия и работещите в полицията трябва да се справят добре тази година.
Благосъстояние: Очаквайте стабилност с леко увеличение на парите тази година. Опростете вашия инвестиционен портфейл.
Взаимоотношения: Ще бъдете доста обичани, така че внимавайте за любовни триъгълници. Ако сте женени, продължавайте да доказвате любовта към партньора си и се уверете, че имате взаимност.
Здраве: Вие ще сте по-здрави през тази година в сравнение с миналата, но бъдете внимателни за малки аварии. Шофирайте и работете внимателно.

Маймуна:
Важното, което ще се случи в живота ви тази година е, че ще пътувате или ще се преместите да живеете на друго място.
Работа: Нещата, които са добри за работа през тази година включват продажби и маркетинг, право, образование, пътувания и финансовия бизнес.
Благосъстояние: Имате добри шансове да спечелите пари и да направите добри инвестиции.
Взаимоотношения: Ако в момента сте сами, това няма да бъде добра година за вас, но тези, които са женени, нека да се чувстват уверени в издръжливостта на техния съюз.
Здраве: Вашето цялостното здраве е добро. Бъдете внимателни за инциденти, като например при шофиране.

Петел:
Подгответе се за много успешна година. Ще имате успех в работата и бизнеса, но личните взаимоотношения няма да са много добри. Разчитайте на приятелите и близките си хора за помощ.
Работа: Може би по-добре ще бъдат хората, които не работят в офис. Те са в сферата на правосъдието, политиката и полицията.
Благосъстояние: Бъдете внимателни с парите си през тази година – не залагайте и не участвайте в рисковани финансови операции.
Взаимоотношения: Има много любов към вас, но не водете битки за надмощие във връзката си. Отстъпете, за да не загубите партньора си.
Здраве: Малки здравословни проблеми могат да възникнат и обърнете внимание на сърцето и белите дробове.

Куче:
Това трябва да бъде една щастлива година за кучетата. Всичко – от работа и инвестиции до лични взаимоотношения са в подем.
Работа: Във всяка работа, с която се захванете влагате своята естествена креативност. Най-много ще бъдат успехите на работещите в областта на изкуството, музиката, архитектурата или писането. Дори сцената е страхотна за вас.
Благосъстояние: Използвайте вродените с инстинкти повече, отколкото логиката при извършване на инвестиции – това ще ви помогне да стабилизирате парите си.
Взаимоотношения: Помислете да предложите брак на партньора си, ако не сте го направили. Ако сте женени – показвайте повече любов към половинката си. Бъдете скромни, когато общувате с други хора.
Здраве: Наслаждавайте се на добро здраве, но внимавайте да не преяждате.

Глиган или прасе:
Пригответе се за една страхотна година – ще имате нови приятели, пробиви в бизнеса и ще бъдете заобиколен от добри хора. Все пак, за всичко това ще трябва известно усилие в началото.
Работа: Големите успехи чакат хората, които работят в областта на метафизиката, религията, връзки с обществеността, човешките ресурси, медиите и политиката.
Благосъстояние: Приходите ви ще бъдат стабилни за вас тази година, така че не харчете безразборно.
Взаимоотношения: Много вълнуващи моменти, нищо лошо не се очаква. Стабилните връзки ще останат такива, новите ще се развият положително.
Здраве: Ще се почувствате много по-добре в сравнение с миналата година и дори да се разболеете –  ще се възстановите бързо.

Продължение…

 

Здравословно хранене според зодията

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар