Какво казват астролозите за 2014 – част 4

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

За всяка зодия са направени предсказания, според това как се подреждат звездите. Вижте ги!

Част 1, част 2, част 3

ВЕЗНИ

За годината на Коня на хората от зодия Везни се препоръчва да не мързелуват и да се захванат с по-сериозна работа или обучение. Придобитите знания ще допринесат задължително да се движите нагоре по професионалната стълбица. Очаквайте големи промени през лятото, които ще ви направят по-уверени в бъдещето.

Следващата година е подготвила много варианти за любовта на Везни. Много от тях ще решат да узаконят връзката си, а тези, които са женени, ще попълнят семейството си с още едно дете. Всички тези неща ще ви направят по-щастливи. Самотните представители на съзвездието ще срещнат сродна душа, но това ще се случи само с тези, които са психически подготвени за тази съдбоносна среща и я желаят.

Ако в работата на Везни се случат чести конфликти с колеги или началници, астролозите препоръчват да потърсите причината. В случай, че съвестно изпълнявате задълженията си, това няма да има сериозни последствия. Но, ако на колегите им е писнало да се държите, като любовницата на шефа – по-добре си намерете нова работа, още повече че годината на Коня ще ви предостави такива възможности. Звездите ще помогнат по всякакъв начин на хората от знака да постигнат успех при започване на нов бизнес, ако проявят своите качества упоритост и постоянство.

Хороскопът ви предупреждава, че може да имате проблеми с финансите. Така че е препоръчително да харчите парите си разумно и винаги да оставяте някой лев настрана, за да имате „бели” пари за „черни” дни.

Везните, които водят здравословен живот, не злоупотребяват с алкохола и вредната храна е малко вероятно да имат значителни заболявания.

ДЕВА

Хороскопът за 2014 за вас обещава спокойна година. Препоръчва ви се да мислите позитивно и да си направите сериозни изводи от уроците на живота. Имате шансове да възстановите отношенията си със стари приятели, с които сте имали някакви пререкания и неразбирателство.

По въпросите на сърцето за Дева се обещават значителни подобрения. Ще имате нови усещания и емоции в живота си. Любовта обещава да бъде богата на изненади през цялата година. Много от членовете на съзвездието Дева ще срещнат интересни представители от противоположния пол, други ще забележат, че възниква взаимно възхищение с някой от тяхното обкръжение. Хората с увреждания ще направят правилния избор на партньор, с който да се чувстват безопасно и комфортно.

Що се отнася до заетостта на хората Дева се препоръчва бързо да задействат цялостни проекти, които са намислили през 2013 г,  в противен случай те могат да останат неизпълнени за още една година. Възможни са партньорства, които ще са доста печеливши, ако съумеете да вземете за тях подходящо решение Не се обезсърчавайте от малките неуспехи, защото големите успехи ще ги засенчат.

За финансовото ви състояние звездите са благоприятни и прогнозират стабилност и увеличаване на приходите. Внимавайте с нарастващите печалби да не увеличавате и разходите си.

Преобладаващата част от хората Дева няма да боледуват от сериозни заболявания, но това не означава, че трябва да пренебрегвате превантивните средства и здравословния режим.

 

Продължение…

 

Бразилският орех спира злокачествени заболявания!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар