7 неща, които всеки мъж тайно иска

Ако понякога се чудите какво точно се случва в ума на мъжете, предлагаме ви да хвърлите един поглед на съзнанието на един мъж и тайните му желания.

1.Поне от време на време да остане сам

Той може от главата до петите да е влюбен във вас, но винаги ще се стреми да намери моменти на усамотение. Защото така се разтоварва и освобождава от напрежението на делника. Така че, когато следващия път го направи, не се заяждайте с него, а го оставете.

2. Живот без роднини

Той, може би, никога няма да се осмели да ви каже това, но дълбоко в сърцето си, не е много любител на мнозинството от вашите близки. Роднините на едно момиче за мъжа са просто свръхбагаж, с който тя идва. Което е проява на абсолютен егоизъм, защото те искат да се отнасяте с неговата майка, като че ли е ваша.

3. Козметични и СПА процедури

Не само момичетата обичат това. Мъжете също искат релаксиращ масаж от професионална масажистка…

4. Извратен секс

Ето тук вече си зависи от темперамента. Но повечето мъже обичат да опитват нещо по-различно в леглото, така че не се заблуждавайте от мисълта, че той просто трябва да се чувства привилегирован, че е с вас. Позволете му да развихри въображението си и да се надяваме, че няма да ви се налага да го учите. Защото повечето мъже мислят, че жената не трябва да има по-голям от техния опит в секса.

5. Почивка от монотонността

Всяка почивка от монотонността е добре дошла за мъжете. Някои от тях дори не мислят, че това се иска и на жените. Така че определете си поне един ден в месеца, в който той отива някъде с приятели, а вие някъде с приятелки.

6. Изненадите

Най-много обичат да ги изненадвате с кулинарни умения или по-разголена домашна рокличка…Всякакви подаръци също са добре приети.

7. Да бъде остроумен и с чувство за хумор

Те искат да бъдат харесвани, затова се стараят да бъдат остроумни, да казват крилати фрази или смешни вицове. За да ги зарадвате, просто се смейте на всичките им простотии! Така ще ви обичат повече.

 

Вземете мерки против болести на простатата!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар