Как да си направите нумерологичен хороскоп?

промоции

Знаете ли коя е определящата цифра на живота ви? Това може да бъде една от цифрите от 0 до 9 или числото 11.

Получава се по следния начин – събирате цифрите една по една от рождената си дата, която е изписана изцяло. Като получите двуцифрено число, неговите цифри се събират, докато се получи една. Изключение прави само числото 11 – неговите две цифри не се събират.

Например: 20.11.1987 = 2+0+1+1+1+9+8+7 = 29 (2+9) = 11.

На всяка цифра съответства личностна характеристика, според нумерологичния хороскоп. Също така, има цифри за здравословното състояние и за заложбите ви. Такъв хороскоп може да се направи за целия ви живот, а също за определен ден от годината, за който искате да знаете какво ви очаква. Някои хора преди да насрочат ден за сватбата си, се съветват с нумерологичния си хороскоп.

Ето какво казват, най-общо, цифрите за живота ви.

1 – Това е ново начало, което определя да имате динамичен живот, изпълнен с новости, пътувания, любовни флиртове. В същото време ще се сблъскате със загадъчни страни от живота, но ще ги изучите със своята любознателност.

2 – Двойката е символ на слаба воля и слаб характер. Хората, носители на тази цифра не обичат да вземат важни решения и имат склонност да се „давят в алкохол”, за да избягат от сериозните дилеми, които поставя живота.

3 – Хората с основна цифра на живота тройка са много позитивни, общуват с лекота и в повечето случаи успяват успешно да се справят с възникналите около тях проблеми. Имат добра професия с нормални доходи, обичат да пътуват, весели са и харесват изтънчените удоволствия.

4 – Четворката предопределя умереност на характера, подчертано чувство за справедливост, много интелигентни и работливи хора с аналитично мислене. Имат приятно чувство за хумор и са много добри, като колеги.

5 – Мъдри хора с логично мислене, които винаги вземат правилни решения и предприемат рационални действие за постигане на устремите си. Те постигат много добро материално положение и умеят да се предпазват от злините и капаните в живота си.

6 – Това са хора с много силни емоции и обичат да се раздават за другите. Имат много верни приятели, тъй като чувството за дълг при тях е ярко изразено. Притежават богат дух, магнетично излъчване и много често от тях стават музиканти или поети.

7 – Седмицата е божествена цифра. Хората, които са нейни носители са с големи амбиции, богата фантазия, разностранни интереси и силно любознателни. Те са способни на силни и дълбоки чувства в любовта и ако не срещнат същото изпадат в чувство на самота.

8 – Цифрата символизира безкрайност, а носителите й са хора с бодър дух, много трудолюбиви, здрави като правило и със заложби за много материални придобивки. Тези хора имат много щастливи семейства и се радват на дълголетие.

9 – Това са хората, избрани от съдбата да постигнат големи цели, успехи със своя всеотдаен труд и влагайки много усилия. Те винаги се стремят да бъдат до тавана на човешките възможности и да постигат най-великите съвършенства. Те не търпят около себе си банални вещи и хора, отживелици и неприятни дейности, които смятат за ненужни.

11 – Единадесет е съдбовно число – който го носи по рождение е подвластен на съдбата, която ръководи постъпките му и целия живот. Тези хора се издигат високо над останалите, често стават популярни политици или записват името си в историята с други велики постижения. Съдбата ги предпазва от много проблеми, но никога не трябва да се самозабравят, защото в живота има и неприятни изненади. По принцип са човеколюбиви, всеотдайни на семейството си и имат много приятели.

 

Знаете ли от какви болести сте застрашени, според зодията си?

 

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар