Вашият рожден ден определя кое дърво сте – част 3

Келтите са смятали дърветата за живи същества, които имат душа и разум. Тяхната мъдрост учи хората как да живеят в хармония с природата.

Част 1

Част 2

1 април до 10 април

4 октомври до 13 октомври

Офика – чувствителност

Пълни с чар хора, радостни и много усмихнати. Обичат живота, вълненията и дори усложненията, като едновременно са страстни, емоционални и с добър художествен вкус. Сред тези хора има такива с много дарби. В интимните връзки се раздават за тези, които обичат, проявяват изключително доверие към тях, което граничи с наивност. Но ако ги нараните – не прощават!

11 април до 20 април

14 октомври до 23 октомври

Клен – независимост

Това не са обикновени хора! Те са оригинални, уникални и винаги в центъра на Вселената! Пълни с въображение, амбициозни, горди, гладни за нови преживявания, понякога нервни, но винаги правят впечатление на околните и предразполагат към откровеност. В учението се справят лесно, защото са с добра памет. Имат успех в начинанията си, но често ги сменят, защото са търсещи хора. Много трудно намират интимен партньор, който да отговори на изискванията им и да ги впечатли.

21 април до 30 април

24 октомври до 2 ноември

Орех – страст

Странни хора пълни с противоречия. Егоисти и агресивни, в същото време благородни и широко скроени. Непостоянството им пречи за доста неща в живота, но успяват в кариерата си, защото са пресметливи. Ако имате за партньор такъв човек, няма да скучаете – той е ревнив и неотстъпчив, а в следващия момент готов на всичко. Имат дарбата да правят добри стратегии.

1 май до 14 май

3 ноември до 11 ноември

Жасмин – предпазливост

Това са хора, които умеят да бъдат център на внимание със своята непринуденост и общителност. Весели, уравновесени и много предпазливи те също не обичат да споделят проблемите си. Интелигентни са и с критичен ум, което помага много в работата им. Обичат независимостта си и трудно създават семейство, тъй като не харесват да са обвързани. Но когато имат семейство, проявяват загриженост и чувство за дълг.

15 май до 24 май

12 ноември до 21 ноември

Кестен – честност

Необикновено красиви хора със силно развито чувство за справедливост и честност. Много са чувствителни, жизнени, родени дипломати, но в същото време са раздразнителни, когато приятелите им се качват на главата. Това се получава в повечето случаи, поради това, че се чувстват неразбрани. Имат трудности при намирането на партньор, но обичат истински само веднъж. Харесват луксозния живот и умеят да го постигнат.

Продължение…

 

Дърветата са добри лечители

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар