Това беше най-щурото моминско парти

Истина е, че обикнове­но се привличат противо­положностите. Само че понякога Господ събира двама тихи и кротки хори­ца или пък напротив – щураци като мен и Григор.

Честно да си призная, не бих харесала някое спретнато и добре под­стригано юпи. За тях си има други момичета.

Любовта ни с Григор може да се сложи в графа­та „От пръв поглед“. Той е фотограф по професия, планинар, луд е да катери скалите, да лети с делтапланер или да скача с бънджи. После аз го увля­кох и по подводното гмуркане и оттогава най-често можеш да ни срещнеш или под водата, или на някой планински връх. Правили сме секс и на Черни връх, и на Мусала, и на Вихрен. А получих предложение за брак под водата – с мими­ки и жестове, разбира се. Ама Гришата е голям акть­ор и лесно го разбрах.

Като излязохме на бре­га, един час не спряхме да се целуваме. А после той измъкна от някъде бележ­ник и започнахме да за­писваме шашави идеи за сватбата си. В края на кра­ищата решихме да я напра­вим в двора на баба му на село. В присъствието на всички гости, магарето, кучето и козите. Обаче седмица преди това щяхме да си организираме ерген­ско и моминско парти в една и съща вечер.

Като наближи времето, се скъсвахме от майтап какво ще се случи на него­вия или на моя купон. Той се заканваше да изпрати 12 стриптийзьора при нас, защото аз бях поканила 11 приятелки. Аз пък му пода­рих кутия с презервативи и се шегувах, че ще им поръчам момичета на по­викване. Всъщност няма­ше нужда да го правя, за­щото ергенското парти щеше да е в един стриптийз бар, а там компаньонки с консумация – колкото ис­каш.

Аз дълго мислех къде да „събера момичетата, на­края реших да ги поканя в апартамента на нашите. Той е достатъчно голям, пък и каквото щеше да ста­ва, нямаше да е пред очи­те на хората. Изпратих на­шите на вилата, а мацките започнаха да пристигат с подаръците. Първа беше Боряна, донесе ми вибра­тор за нощите, в които Гри­шата нямало да е до мен. После Веси и Поли ми по­дариха еротично бельо – дантелени червени праш­ки и сутиен. Имаше кам­шик и белезници, презер­вативи с вкус на ягода и какви ли не още просто­тии. Само Гери, както ви­наги, беше подходила се­риозно. Купила ми книга­та „Какво не знаем за лю­бовта“. Едва ли е останало много, което трябва да на­учим с Григор, ама никога не е излишно да прочетеш и още нещо.

Аз се бях подготвила страхотно – хапки и кюфтенца, сметанова торта с плодове, мъфини и най-вече алкохол, ама много. Може би затова бързо се напихме, мацките се за­ливаха от смях и настоя­ваха да пробвам бельото. После всички останахме по прашки, надухме музи­ката на макс и се развих­рихме в яка конкуренция на стриптийзьорките от бара на момчетата. Жал­ко само, че нямаше кой да ни оцени.

Всъщност не беше точ­но така. По едно време на вратата се позвъни. Ско­чих в дънките и тениска­та и отворих. Какво да видя – на вратата три страхотни момчета, обле­чени като полицаи. Точно по мой вкус – високи, мус­кулести, единият брюнет, двамата руси. Светна ми, че Григор си беше из­пълнил заканата, макар и не напълно. Обърнах се към хола и викнах: „Моми- чета, стриптийзьорите пристигнаха!“ Всички долетяха, както си бяха по гащи, и скочиха на гости­те. Задърпаха ги навътре, свалиха им шапките и започнаха да разкопчават униформите им. Онези се дърпаха и се правеха на сърдити, но нали на все­ки се падаха по 4 мацки, им беше трудно да ни удъ­ржат.

Накрая се случи нещо, което ни втрещи. Едини­ят полицай извади писто­лет и изкрещя: „Тихо! Ни­кой да не мърда!“ Колко­то и да бяхме пияни, се стреснахме и замряхме по местата си. Едва тога­ва момчетата успяха да кажат, че са истински по­лицаи. Съседите ги пови­кали, защото сме вдигали шум до небесата. Всички набързо се облякоха, а аз започнах да се извиня­вам и донесох от кухнята един поднос с мъфини, за да ги почерпя. Оказаха се арабии и ни се размина, но след като обещахме, че ще сме тихи и кротки. Е, намалихме музиката, но до сутринта се преви­вахме от смях, спомняй­ки си как посрещнахме полицаите.

Ако имате нужда от съвет или искате да споделите с нас Вашата лична история, може да направите това на анонимната ни поща:

lichna.istoria@gmail.com

 

10 неща, които мъжете биха искали да знаем в леглото

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар