Вината от изневярата го възбужда до лудост

промоции

chustvo za vina

Собствената му вина го побърква и го кара да обикаля из апартамента като разго­нено животно и да си търси женска.

С Краси сме женени почти 11 години и ако все още сме заедно, то е само защото аз се заинатих, че няма да подам молба за развод. Отдавна не държа на него – слeд третата куч­ка, с която преспа, го прежалих. В края на кра­ищата не съм нито първата, нито последна­та, която ще си търси втория шанс в живо­та. Реших до последно да го държа в шах и да му тровя авантюрите.

Докато той се доказваше като отворен шеф и супер любовник, аз разбрах, че не случайно съдбата е отложила мо­ето забременяване и че друг, а не Пламен ще бъде баща на детето ми. Преди година една слу­чайност ме срещна с ин­тересен мъж – братов­чед на моя колежка, и от доста време излизам с него. Понеже Пламен живее сам, нямаме ни­какъв проблем да се виждаме, да вечеряме, да гледаме телевизия, да слушаме музика и, разбира се, да правим секс. Не съм афишира­ла тази връзка, но и не съм я крила старателно от законния си съпруг.

Очаквах да му гръмнат бушоните, кога­то научи, но не вярвах, че появата на Пламен може да го накара да ме забележи отново и дори да ме ревнува. Пламен започна да се прибира по-често и по-навреме, да прави опити за нор­мални разговори й дори за нещо като близост. Наистина няма нищо страшно в опитите му да ме прегръща, да ме из­дебва и да ме целува, да иска да се върне в се­мейната спалня, от коя­то доброволно се изне­се преди доста време. Според една приятелка това означавало, че държи на мен въпреки изневерите си и хич не мисли да се разделяме окончателно. Моят отго­вор беше: „Не е познал!“

В началото опитите му да стопи ледовете ми бяха смешни и забавни. Не мога обаче да кажа, че ми беше хубаво да усещам ръцете му някъ­де по тялото си – струва­ше ми се доста мръсно от негова страна. Напра­во се задушавах, когато с тялото си притискаше моето. Гадеше ми се от устата му, която ме це­луваше, където свари. А някога всичко това ме изстрелваше на седмото небе! Не мога да го по­желая вече, съжалявам. И колкото повечето от­блъсквам, толкова пове­че той ме преследва. Нахъсва се още от вра­тата и кой знае защо очаква аз на мига да се просна, където ми пад­не, и да си вдигна висо­ко краката. Отдавна не го бях виждала толкова настървен и възбуден, колкото е напоследък. Дума не обелва за дру­гия, гледа само как да ме събори някъде и да ме яхне. Това съвсем ме от­вращава, защото знам какъв нежен, изненад­ващ и страстен любов­ник може да бъде. Помня как само с ръка или само с език ме е докар­вал до най-дивите оргаз­ми. Имаше случаи, кога­то хич и не стигахме до проникване, защото и без него ни беше супер. Изведнъж го видях като мъж, който иска да чука и да бяга. Сори, ама аз не съм му любовница. Не съм поредната, която иска да опъне набързо в обедната почивка или докато са заедно в ко­мандировка.

Преди няколко вече­ри, докато пак се праве­ше на интересен и висе­ше пред банята, докато аз взимах душ, разбрах какъв му е проблемът. И окончателно реших да го напусна – не мен ха­ресва, не мен иска, не аз го възбуждам до лу­дост, не. Собствената му вина го побърква. Тя го кара да обикаля из апартамента като разго­нено животно и да си търси женска. Отново ще кажа – не е познал. Аз имам нужда от мъж, който да ме носи на ръце, а не да се задово­лява с мен, като ме зак­лещи в някой ъгъл. На всичкото отгоре срещ­нах такъв.

Петя

Ако имате нужда от съвет или искате да споделите с нас Вашата лична история, може да направите това на анонимната ни поща:

lichna.istoria@gmail.com

 

Гушкането под завивките действа успокояващо

 

 

 

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар