Вземете си куче, вместо мъж!

промоции

Причините, поради които кучето е по-добро от един мъж, са много популярни, но ние ще ги обобщим пак, заради вас.

Мъжът е най-дивия звяр, който съществува на нашата планета. Те са способни на действия и емоции, които е почти невъзможно да се проумеят. Понякога могат да бъдат толкова измамни и лукави, че се чудиш защо някои ги наричат зверове, при положение, че животните са много по-благородни в сравнение с тях.

1. Кучето е лоялно

Когато сте с мъж, вие се чувствате несигурни, имате дълбок страх, че той ще ви изостави или по-лошо – ще ви забие нож в гърба. Неговото поведение не създава у вас доверие. А кучето винаги е лоялно и никога няма да ви напусне!

2. То винаги ще ви защити

Кучето винаги  е нащрек и долавя, ако сте в някаква опасност. То ще ви защити, дори ако се наложи да рискува живота си. Докато един мъж ще се прави на герой пред вас, но когато имате нужда от защита, никакъв го няма.

3. Кучето показва своята привързаност

Мъжете не обичат да показват чувствата и привързаността си, защото смятат, че така губят мъжествеността си. Докато кучето непрекъснато демонстрира привързаността си към вас – скача от радост, хвърля се върху вас и ви близва в момента, в който ви зърне!

4. То разбира емоциите ви

Ако не сте в настроение, имате болка или изпитвате някакво затруднение, кучето определено разбира и ви утешава по свой начин, дори без да говори. Докато мъжете са много невъзприемчиви и не разбират чувствата ви. Вместо да се опита с нещо да помогне, той често се превръща в допълнителна причина, която ви разстройва.

5. Кучето не упражнява над вас господство и контрол

То няма нужда да властва и контролира всичко. Има нужда само от любов и грижи. А мъжете са егоистични същества, които винаги искат да упражняват контрол над живота ви. Това е особено подчертано при комплексарите, защото се терзаят от чувства на несигурност в себе си и си го изкарват на жената до тях.

Вашият най-верен спътник в живота винаги ще бъде кучето. И винаги ще имате неговото внимание и обич.

 

Животното вкъщи

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар