5 от най-разпространените интимни табута

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

В крайна сметка никой не знае какво точно си мислят жените и мъжете, когато правят секс.

С известни ре­зерви по отношение на ис­креността, но определено с желание бих приел признание от типа: „Не мисля за нищо, само чувствам…“ или „Напра­во съм обсебена от теб…“ Абсолютно убеден съм, че за да е върховен сексът за една жена, тя трябва да му е от­дадена… поне на 100 процен­та! А за да постигне тя това, всеки мъж трябва да знае 5-те неща, за които важи само едно: Забрави!

 

  1. Забрави да бъдеш за нея татенце!

Да, всяко мо­миче, осъзнато или не, търси мъж, който малко или пове­че да прилича на баща й, стига той да заслужава лю­бовта и възхищението й. Но ако един любовник се вживее прекалено много в тази роля, рискува да загуби в съревнованието с татенцето. Чух от една добра своя приятелка, че се разделила с един доста надарен и опи­тен мъж само защото се от­насял с нея като със своя дъщеря. В един момент това й се сторило направо пер­верзно.

  1. Забрави за секс играч­ки първия път!

И най-отворената мадама може да се стресне, ако я заведеш в импровизиран сексшоп у вас. Просто чувам мислите й: „Този пък за каква ме взе!“ или Доя за нищо ли не става, та веднага реши да ме шашка с изкуственяци…“ И в двата случая не печелиш. Играчките изискват много доверие и свобода, а двама души, които малко се позна­ват, не могат да си дадат нито едното, нито другото. Забави темпото – всяко нещо с времето си!

  1. Забрави от първия път да я засипеш с мръсни думи!

Да, всяко момиче се възхищава от някой и друг жаргон или откровена ругат­ня, но определено няма да им се зарадва, ако я подхва­неш така още от първата среща. Пиперливите при­казки са точно като лютия червен пипер – една щипка се връзва с черния шоколад, една малка лъжичка – с шкембе-чорба. Може би все пак е по-добре една сексу­ална връзка да започне като какаово вълшебство.

  1. Забрави да бъдеш груб!

Дори и да ти отива да си си­лен и лош, леглото не е те­пих, нали? Много рядко гру­бостта може да изглежда симпатична, и то със сигур­ност не във върховните мо­менти, в които от един мъж се очаква просто да бъде пич!

  1. Забрави да си откро­вен на макс!

Толкова, че да споделящ всичките си еротични фантазии, особе­но ако в тях участват и дру­ги жени! И най-освободена- та жена не би искала да бъде втора цигулка. Или ед­новременно с нея да сви­ри и друга красавица. Раз­бира се, че се правят и тройки, има и суинг и как­во ли още не, но първо, мисля, трябва да дадеш шанс на двойката.

 

Тя обича секс играчките, той – не…проблем ли е това?

 

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар