Топ 5 коли на модерните жени

Все повече жените искат независимост и купуват кола само за себе си.

Сред дамите, които обичат автомобили, има някои, които предпочитат огромни джипове. Други искат да имат малка и функционална кола. Интересен е фактът, че се различават в зависимост от възрастта и предпочитанията. Например, известната марка на Volkswagen се класира на първо място сред жените на средна възраст, защото колите са по-консервативни и надеждни. От друга страна, младите момичета предпочитат предимно модела на Citroen C2 или Peugeot 107.

Следващата популярна марка за жени това е Ford и най-често това е модел Fiesta. Има предпочитания и към Ford Fusion, която е по-практична. Дамите, които имат по-големи финансови възможности купуват Ford Focus или Ford Focus Coupe Cabriolet.

Що се отнася до „любимия“ цвят автомобил има доста богато разнообразие. Дамите харесват оттенък на червеното, син металик, сребрист или черен цвят. Напоследък се увеличиха и колите в бяло. И накрая, след като теглихме чертата, установихме 5-те най-любими коли на жените. Ето ги:

5 място

Mitsubishi Lancer – доста атрактивна кола както цената, така и качеството.

 

 

4 място

Citroen C2 или Peugeot 107 и двата модела са доста предпочитани от дамите, но се харесват и на не малко мъже, тъй като са много практични.

3 място

 

Ford Fiesta – доста често срещани автомобили за млади семейства.

 

 

2 място

Mercedes A-клас – много харесван женски автомобил.

Mercedes A-Class

 

 

 

 

 

 

 

1 място

BMW 1-серия – интелигентна и здрава кола.

 

Нашият съвет: Дами, не се страхувайте да си правите подаръци особено по отношение на колите!

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар