Тези дрехи и обувки вече не са на мода!

Ако следите модните тенденции, ще трябва някои дрехи и обувки да изхвърлите от гардероба си, а други да добавите. Ето кои са те.

Детайлите в модните колекции на дизайнерите все повече изглеждат, като израз на ярост. Цветовете са ярки и монохромни, изобилие на къдрички и ресни, ретро и футуризъм, кожа и дънкова материя, цветен печат и пръчки – наистина много посоки. Но има неща, които трябва да бъдат оставени в миналото и заменени с нови.

  1. Любителите на спортния стил с очевидно удоволствие забелязаха, че на модните подуми се появиха маратонки на платформа. С изключително удоволствие можете да изхвърлите сандалите с такава подметка. Сега е време да се обуете в популярните обувки, наречени крос-кънтри. Дизайнерите са убедени, че маратонките могат да се комбинират с рокли, къси поли и кожени панталони.
  2. Махни от гардероба си панталони тип „потури”, които напомнят приказките на Аладин – близкоизточните теми останаха в миналото. Дизайнерите изкараха на подиума панталони с висока талия. Те могат да изглаждат агресивни, ако са направени от копринен черен сатен или романтични, ако са цветни.
  3. Летните ботуши с перфорация са едни от най-странните и абсурдни тенденции на миналия сезон. Те не са подходящи за всеки тип облекло и съдейки по това колко малко жени са ги обули, явно не се харесват. Модата им мина бързо и сега се заменят със сандали-гладиатор. Високо до коляното, с разнообразие от каишки, те също напомнят ботуши, но изглеждат много по-секси. Могат да се носят с почти всякакви дрехи, но изглеждат особено добре с къси поли и рокли.
  4. Изхвърли дългата цветна пола. Тази пола се задържа доста време на модните подиуми, защото много се харесва. Ако въпреки всичко не сте готови да се разделите с нея, опитайте да съкратите дължината до средата на прасеца. Но, за да сте в крак с модата – заменете я с бермуди. Те са толкова удобни, като пола и панталон, а също и подходящи както за офиса, така и за светски празник. Широки или по-тесни, дънкови или копринени – бермудите изглеждат страхотно с шик ризи и блузи.

Помнете основното правило на модата – веднага след като една дреха стане толкова популярна, че да се носи от много хора, време е да я пратите в килера! И да преминете към нещо по-оригинално и ново.

 

Как да се грижим за обувките, за да избегнем неприятните миризми?

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Добавете коментар