Усещате ли, че го губите?

Не оставяйте мъжа си да бъде лесно завладян! Ето нашите съвети как да го задържите!

Шегата настрана, но няма как да сте щастливи, ако съпругът ви е нещастен.  След първоначалното блаженство на връзката ви всичко се връща към нормален ритъм и вие трябва да поддържате пламъка между вас, за да не се отчуждите.

Правете секс. Това може да изглежда очевидно, но не всички го спазват, а е много важно. Не казваме просто да се „чукате” няколко пъти седмично, а да се наслаждавате на секса. Интимността е съществен акт за връзката ви. Ако нямате нормален секс – вземете мерки!

Покажете интерес към хобитата му. Това не значи, че трябва да бъдете с него всеки път, когато той отива на риба с приятели или да гледа мач. Просто му купете ново списание за риболов и проявете любопитство за преживяването.

Бъдете себе си през цялото време. Не се отпускайте просто на дивана с „парцалките” за вкъщи. Обръщайте внимание на външния си вид и гледайте за мъжа си, колкото и за детето си. Вие сте тази, в която той е влюбен и никога не трябва да допускате да поглежда настрана.

Погрижете се за него. Когато той се чувства не във форма, недейте да се гаврите с него и да му казвате, че се държи като бебе. Най-вероятно той действа като бебе, но нека знае, че вие сте до него и му помагате. Направете любимото му ястие, купете от аптеката лекарствата, от които има нужда и го оставете да се изляга на дивана.

Вярвайте му. Може да сте имали повод да се почувствате наранена от предишна случка, но не позволявайте това да ви съпътства през целия брак. Не ровичкайте в телефона му, не гледайте електронната му поща и не го шпионирайте, когато той е навън с приятели.

Престанете да се опитвате да го променяте. Ако сте се събрала с този човек, нека остане такъв какъвто е. Можете само да опитвате да променяте вредните му навици, ако ги има – алкохолизъм, тютюнопушене, наркотици и др.

Кажете му, че го обичате. Понякога жената забравя колко уязвим е мъжът до нея. Точно както вие обичате да ви целуват и прегръщат, мъжете още повече искат да бъдат дарявани със същото. Прегръщайте го, целувайте го и му казвайте, че го обичате всяка вечер, когато се прибира уморен след работа.

 

Откриването на изневярата винаги носи болка и шок

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар