Научете лошите качества на всяка зодия!

промоции

zodii loshi kachestvaОсвен положителни качества, всяка зодия има и отрицателни такива. Вижте какви са те:

Овен

Много често Овните за жестоки и агресивни. Обожават да говорят за себе си и за всички цели, които са постигнали и искат да постигнат. Склонни са към скандали и буйства, не обичат някой да им дава акъл.

Телец

Телците са досадни и дребнави. Представител на този знак може да се държи като алтруист, а всъщност презира всички. Рогатото същество счита себе си за център на вселената. Не се доверява на никого, включително и на себе си.

Близнаци

Близнаци никога не порастват – без значение на колко година са, те се държат като деца. Често дразнят околните със своята непостоянност. Отлични актьори – и на сцената, и в живота. Обичат да лъжат и да говорят празни приказки.

Рак

Раците са консерватори. Постоянно спорят за нещо и се присмиват на опонентите си. Когато усетят страх, се крият в уютните си дупки. С кеф могат да очернят и най-добрия човек. Държат се като господари, но в действителност са страхливи.

Лъв

Лъвовете са кожодери от малки. Искат и с хитрост взимат пари от всички – родители, братя, сестри, братовчеди, съседи… Горделиви и самовлюбени. Те могат да превърнат всеки милиардер в милионер, тъй като са фенове на лукса и честичко пръскат пари за глезотии. Убедени са, че целият свят се върти около тях.

Дева

Девите са алчни и скучни. Страшно капризни същества, които могат да отровят живота на всеки. Плановете им са скучни, имат непоносимост към различното. Майстори на интригите.

Везни

Нямат чувство за хумор, нито пък пари и любов. Нито умеят да печелят добре, нито да задържат човек до себе си. Не им допада идеята да взимат решения и ако им се наложи да кажат „да“ или „не“, се потят и псуват. Именно затова всичките важни решения ги взимат другите.

Скорпион

Бъдете крайно внимателни със Скорпионите. Тези гадинки с удоволствие унищожават всеки, за да постигнат набелязаните цели. Правят кариера, оставяйки след себе си трупове. Лоши приятели, не умеят да пазят тайни.

Стрелец

Представителите на този зодиакален знак винаги изглеждат като щастливи идиоти и в действителност са такива. Вечни оптимисти, но това често е причина да се разочароват. Обичат да налагат на всички своите идеи и когато чуят „не“, изведнъж се превръщат в агресивни същества. Обичат да лъжат и да си измислят.

Козирог

Абсолютни тирани! Смисълът на живота им е да потискат другите. Заяждат се за всякакви дреболии и са лишени от чувство за хумор. Нямат фантазия и са страшно отмъстителни. Никога на никого не прощават.

Водолей

Обича да взима, но не и да дава, особено когато става дума за пари. Непрекъснато нарушава обещанията, които е дал. Обожава да мързелува и да хвърля кал по всички. Често е вулгарен и груб. Не умее да се забавлява, но пък има хиляди идеи как да спаси света.

Риби

Животът на Рибите става скучен, ако няма измама и подлост. Те винаги противоречат на себе си и преиначават всичко. Също така обичат да ровят в мръсното бельо на другите и да разнасят тайни. Не обичат да работят – чувстват се най-добре, когато мързелуват.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар