Въздушните зодиакални знаци – упорити, спокойни и разумни

Ти лайф за Лекува

Постигат разбирателство с огнените и земните зодии

 

zodiiВъздушните зодиакални знаци – Водолей, Везни и Близнаци, са упорити, спокойни и разумни. Те са готови да се откажат от любовта, за да постигнат поставените цели на работното място. Не позволяват на емоциите да пречат на това, с което се занимават и често биват определяни като „студени същества“. Страшно упорити са и обикновено постигат това, което искат. Имат силен заряд от енергия.

Рядко представителите на въздушните знаци страдат от самота. Те обичат да водят дълги разговори, не се притесняват да заговорят и напълно непознати хора. Те обичат да планират всяко свое действие и не са спонтанни в решенията си.

Можете да разчитате на тези хора, но винаги имайте едно наум – те винаги ще направят нещата така, че да имат някаква полза. Бъдете особено внимателни, когато говорите за бизнес.

Близнаците имат ясни мисли и перфектно мислене. Те се приспособяват с лекота към всякакви промени. Стихията на въздуха е най-силно изразена при Везните – те са спокойни, студени и не позволяват на емоциите да пречат на работата им. Водолеите пък планират внимателно всеки свой ход.

Въздушните зодиакални знаци най-добре се разбират с огнените знаци. Чувстват се комфортно и в компанията на земните зодии.

За огнените зодии четете ТУК!

За водните зодии четете ТУК!

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар