ТОП 5 на зодиите, които лъжат най-много

Телците лъжат най-много

 

zodiiНе съществува човек, който да не лъже. Безспорен факт е обаче, че някои хора лъжат повече от другите. Вижте кои са 5-те зодиакални знаци, които най-често изричат неверни твърдения.

Телец

Телците са царе на лъжата. За да избегнат всякакви проблеми с останалите, те често си служат с лъжа. Любопитното е, че всичко при тях минава безнаказано, тъй като хората са замаяни от чара им.

Лъв

Лъвовете са перфектни лъжци! Трудно някой може да разкрие, че представител на този знак си е послужил с лъжа, за да спечели нещо. Освен това Лъвовете са отлични оратори и помнят всичко до най-малката подробност.

Дева

Девите също обичат да лъжат често. В това отношение мъжете са по-добри от жените. За да убедят останалите в правотата на своите твърдения, те са готови на всичко. Имат богата фантазия.

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец лъжат изключително често. Дори да нямат причина, те обожават да преувеличават и да украсяват всичко. Трудно може да им се вярва за нещо.

Козирог

Козирозите са изкусни лъжци и са способни да изрекат какви ли не измишльотини, за да пробият в лична или в професионална посока. Мъжете от тази зодия са по-склонни да казват неверни неща.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар