Емоциите на бременната жена се предават на детето

Състоянието на мислите и емоциите на бременната жена са много важни за здравето на бъдещото дете

бременна

Всичко се предава на детето и се превръща в съзнанието му в програма за самоунищожение. Такова дете се появява на бял свят с вече отслабена имунна система и започва да страда от инфекциозни заболявания практически още от родилния дом. И лекарите тук нямат нищо общо. Диатези, алергии, ентерити, стафилококови инфекции – всичко това е резултат от негативните мисли на майката и бащата по време на бременността и след нея.

Когато децата имат всевъзможни страхове, причината отново трябва да се търси в поведението на техните родители. Най-често малкият човек се страхува
от тъмнината и от това, да остане сам в стаята. Често причината за тези страхове са мислите за развод, които се въртят в главите на родителите. А какво означава разводът за детето? Загуба на родител – най-често бащата, който олицетворява опората, защитата. И още при появата на негативните мисли детето вече реагира на тях със своите страхове, демонстрирайки на родителите си, че не се чувства в безопасност.

Важно е ние, възрастните, да разберем една проста истина: ако в семейството царят любов, мир и хармония, детето ще е здраво и спокойно. Най-малката дисхаромния в чувствата на родителите води до промени в поведението и здравословното състояние на детето, пише вестник „Феномен“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар