Цветно гадание разкрива дали ще се сбъднат най-съкровените ви желания

Едно от най-разпространените „цветни“ гадания е гаданието с помощта на цветове от люляк

Намисляте си желание и след това търсите люляковия букет цветчета, които са с пет, а не както обикновено с четири листенца. Ако ви провърви, значи желанието ви ще се сбъдне; ако срещате само четирилистни цветчета, значи съдбата не е благосклонна към вас Има едно условие -люлякът трябва да е обикновен, а не кичест.

Можете да разберете дали ще се сбъдне желанието ви и с помощта на цвят от лайка, на който да преброите листенцата: ако са четен брой, желанието ви ще се сбъдне. Разбира се, не трябва предварително да броите листенцата, иначе цялата прелест на гаданието ще изчезне.

Друг начин да разберете дали ще се осъществи намисленото, е с помощта на цвят от шипка.

Откъснете го, намислете си желание и го подхвърлете нагоре. Вижте как е паднал на земята – нагоре или надолу с плодника. Ако цветето лежи с тилната си страна нагоре, значи желанието ви няма да се сбъдне; ако е паднало с листенцата нагоре, ще се сбъдне.

В желанието си да узнаете дали ще се сбъдне намисленото, откъснете цикория. Късайте едно по едно листенцата й и произнасяйте: „ще се сбъдне —няма да се сбъдне“, докато не свършат. На каквато дума свършат листенцата, това и ще стане. Можете да определите съдбата на желанието ви и с помощта на цвят от ягода. Намислете си нещо и откъснете едно цветче, след това го хвърлете пред себе си и вижте къде ще падне. Ако падне отдясно на вас, значи желанието ви ще се сбъдне без особен труд. Ако падне отляво или отзад, намисленото не е съдено да се сбъдне. Желанието ви ще се осъществи със значителни трудности, ако ягодовият цвят падне точно пред вас, пише вестник „Всичко за семейството“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар