Асцендент и характер – кое е общото?

Асцендентът е външната страна на личността

Това е нашият имидж – качествата, които демонстрираме пред околните; онова неповторимо впечатление, което оставяме у другите.

Асцендент в Стрелец

Главно качество: свободолюбив.
Трябва да развивате: внимание.
Отстрани изглеждате неспокойна личност и едновременно с това ярка и неуморима. Безгрижните ви постъпки често ви поставят в затруднено положение, тъй като околните дори не се досещат, че зад лекомислието ви се крият наивност и ранимост.

Асцендент в Козирог

Главно качество: целеустременост.
Трябва да развивате: нежност. Консерватор по природа, на вас ви е трудно да се разкриете, затова някои ви смятат за невъзпитани. Вие винаги сте сдържани, стегнати и сериозни и при запознанство именно тези качества могат да подплашат събеседника ви. Малко повече лекомислие и хората ще контактуват по-охотно с вас.

Асцендент във Водолей

Главно качество: оригиналност.
Трябва да развивате: предвидливост.
С широката си усмивка, любопитството и непредсказуемостта правите не-еднозначно впечатление на хората: едни са шокирани от вашите възгледи, други са възхитени. Изглеждате уравновесени, но емоциите ви често побеждават разума.

Асцендент в Риби

Главно качество: сантименталност.
Трябва да развивате: издръжливост.
Мечтателни, романтични, раними – понякога изглеждате безпомощни и безволеви, макар че това съвсем не
отговаря на действителността. Вие сте тънко чувстваща, творческа личност, но понякога непостоянна в стремежите си, а това въвежда околните в заблуждение…

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар