Асцендентът разкрива нашето второ „Аз“

На въпроса „Коя зодия си?“ професионалният астролог ще отговори приблизително така: „Слънце – в Риби, асцендент -във Везни“. Вторият след Слънцето по значимост фактор, влияещ върху нашата съдба, е асцендентът

Асцендент в Лъв

Главно качество: настойчивост.
Трябва да развивате: самооценка.
Трудно е да не ви забележат. Горда осанка, особена индивидуалност – хората виждат царственото у вас. Наистина, привидната самоувереност нерядко крие комплекс за малоценност. Страстта да хвърляте прах в очите може да се насочи против вас – не всеки ще успее зад страшния рев да различи милата муцунка.

Асцендент в Дева

Главно качество: трудолюбие.
Трябва да развивате: отзивчивост.
Трудно ви е да показвате чувствата си, затова мнозина приемат вашата сдържаност за студенина. А склонността ви да забелязвате и най-малките недостатъци може да ви донесе славата на досадник. В действителност тази маска крие нежно и грижовно сърце и искрена душа.

Асцендент във Везни

Главно качество: чувствителност.
Трябва да развивате: отговорност.
Добрите маниери, приятният глас и облакът от очарование, в който сте обвити, показват, че можете да се харесвате и се възползвате от това. У вас често назряват противоречия, но външно винаги успявате да запазите спокойствие. Околните ви смятат за еталон на обаянието и дружелюбието.

Асцендент в Скорпион

Главно качество: сила на волята.
Трябва да развивате: отстъпчивост.
Вие буквално привличате погледите на околните, защото притежавате наистина хипнотичен чар. Зад външната ви сдържаност се крие страстна натура. Невъзможно е нещо да се скрие от вас, затова мнозина се страхуват от това ви качество, пише вестник „Феномен“

Продължава ТУК

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар